Pisałem do gościa kilka razy ale dalej głucho, wali w przysłowiowe jajco... Jak coś podaje do niego meila, może wy będziecie mieli więcej szczęścia bo ja nie mam siły do niego :/ zestawynaprawcze@gmail.com
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
podaj lepiej adres, spale mu psa i zjem chatę... :razz:wali w przysłowiowe jajco... Jak coś podaje do niego meila
A uważasz że co powinienem zrobić? Jechać do Wrocławia i szukać gościa? Obiecał że będzie schemat i teraz ja musze świecić oczami przed wami. Zamknij ten temat i koniec, ja sie już nie będę zajmować zbiorowymi zamówieniami!!Z całym szacunkiem, ale widać, że osoba która prowadziła grupowe zamówienie, nie potrafi go zorganizować.
Stary, ale kto ma świecić oczami? My? Ty organizowałeś zamówienie i Ty za nie odpowiadasz.A uważasz że co powinienem zrobić? Jechać do Wrocławia i szukać gościa? Obiecał że będzie schemat i teraz ja musze świecić oczami przed wami.
Zamknij ten temat i koniec, ja sie już nie będę zajmować zbiorowymi zamówieniami!!
Skoro operujesz cudzymi pieniędzmi, to wypadałoby najpierw być pewnym tego co się robi. Schemat dla danej pcb to chyba podstawa, nie sądzisz? Mi nie zależy na tym 5zł, bardziej na tym, aby takie sytuacje nie miało miejsca. Trzeba było tych pcb nie ściągać i byłoby ok. Teraz Twoim problemem jest od gościa zaciągnąć schemat.A uważasz że co powinienem zrobić? Jechać do Wrocławia i szukać gościa? Obiecał że będzie schemat i teraz ja musze świecić oczami przed wami. Zamknij ten temat i koniec, ja sie już nie będę zajmować zbiorowymi zamówieniami!!
Skoro ktoś mi mówi że schemat jest i go dostanę to czemu mam mu nie wierzyć? A nie przyszło do głowy że dla mnie też jest to niezręczna sytuacja? Myślisz że na złość wam robię?Skoro operujesz cudzymi pieniędzmi, to wypadałoby najpierw być pewnym tego co się robi. Schemat dla danej pcb to chyba podstawa, nie sądzisz? Mi nie zależy na tym 5zł, bardziej na tym, aby takie sytuacje nie miało miejsca. Trzeba było tych pcb nie ściągać i byłoby ok. Teraz Twoim problemem jest od gościa zaciągnąć schemat.
To nic, a nawet dobrze, bo ty zrobiłeś to w jeszcze lepszej jakości. :thumbup:O widzę, że Iron mnie uprzedził