UWAGI MODERATORA
| Zmiana w warunkach zamówienia transformatorów :!: | |
Ubłagałem znajomego żeby zrobił dla mnie jeszcze większy wyjątek i nawinął mniejszą ilość traf. Ostatecznie zgodził się, że w drodze wyjątku nawinie nawet pojedyncze sztuki specjalnie dla społeczności naszego forum

(zaznaczam wyraźnie, że jest to
jednorazowe odstępstwo od reguły)
A zatem proszę o zmodyfikowanie listy przez wszystkich chętnych wg następującego schematu:
(l.p.) NICK [Usec (VAC)(prąd[A]/jałowo)/moc] - X szt.
Czyli np.:
1.
Jan III Sobieski [2x35VAC(na jałowo) + 2x12VAC(1A)/250VA] - 1 szt.
2.
Urlich von Jungingen [2x45VAC/400VA] - 1 szt.
(brak oznaczenia prądu przy napięciu wtórnym oznaczać będzie napięcie przy mocy nominalnej)
Ustaliłem następujące ceny (przy wykonaniu audio tj.: impregnowany rdzeń i uzwojenia, ekranowanie elektryczne, ekranowanie magnetyczne, środek zalany żywicą):
Trafo 150VA (ilość uzw. wtórnych: od 1 do 4) - 95,00 zł/szt.*
Trafo 250VA (lość uzw. wtórnych: od 1 do 4) - 120,00 zł/szt.*
Trafo 400VA (lość uzw. wtórnych: od 1 do 4) - 180,00 zł/szt.*
<sup>* do cen należy doliczyć koszty przesyłki</sup>
Ustaliłem także, że od momentu zamówienia trafa dla mnie zostaną nawinięte w ciągu 15 dni roboczych.
Zdaję sobie sprawę, że ceny są nieco wyższe niż przy hurtowym zamówieniu (8 zł na trafie 250VA), ale pozwala to wykonać
dowolne trafa nawet po
1 szt. z rodzaju. Mam nadzieję, że większość z Was będzie usatysfakcjonowana.
Podtrzymuję warunki realizacji: przedpłata przed zleceniem produkcji.
Przy obecnych warunkach listę zamówień możemy zamknąć praktycznie w każdej chwili, więc ustalmy, że wpłaty wszyscy dokonują do 12 lipca. Po zaksięgowaniu wszystkich wpłat zlecam nawijanie. Mam nadzieję, że teraz warunki pozwolą nieco większej ilości osób zamówić sobie trafko