• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Trzymajcie za mnie kciuki...

NIE ROB TEGO!!!!! Jak sie ozenisz bedziesz mial przejebane tak jak ja :)

Spoko nic nie straciliście. Moja nażeczona jest super, a teściowa też niczego sobie. powiem Wam że stresujące są takie uroczystości, ale pewnie większość z Was to przerobi lub już przerobiła.
EZO myślę że nie będzie tak żle.

jak to w dzieisjzych czasach oświadczny sie odbywają stempel ?? uroczysta kolacyjka czy obiadzik z rodzicami dziewczyny czy bez takich fanaberii ??

a Ezo jak widac ma dorbze po ślubie, kaska na głośniki nontoper jest hehe :P

Odbywa się w domku dupeczki. Najpierw obiadek i ble ble, potem cos na słodko. Ale przed tym na słodko zebrałem sie na odwage i poprosiłem o reke Magdzi Jej rodziców. Po przytaknięciu wsunąłem pierścionek na uroczy paluszek i stres minął. W sumie da się przeżyć. Starzy się poznali, a co się okazało to chodzili do jednej szkoły :)
A i wręczyłem przyszłej teściowej kwiaty, których za nic nie mogłem dziś kupic. Niby to Wawa a kwiaciarni jak na lekartswo.

o ja pierdykam bez obrazy ale dla mnie to śmieszne, czy to rodzice decydują za kogo ma wyjśc ich córka ;| chyba nie, jak u mnie kiedysdo tego dojdzie to obejdzie się bez rodziców ;) :P

pzoatym mam pytanie, co byś zrobił gdyby po zgdozie rodziców pytasz sie własnej dziewczyny ... a ona mówi że nie :( ale by było :P

dobry temat , lubie takie rozmowy o życiu ;)

Wiesz do takich imprez dochodzi jak już jest wszystko omówione itd i bardziej tu chodzi o to żeby starzy się poznali niż o zareczyny. Jakis pretekst musi byc, w sumie to całkiem miłe i napewno długo sie pamieta. Inaczej byłoby nudno.

Powrót