zagraj w pierwsze misje w "Alien VS predator 2" :twisted:XYS napisał:no i polecam kazdego fpp na 50 calach z odpowiednim naglosnieniem - zawalu mozna chwilami dostac
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zagraj w pierwsze misje w "Alien VS predator 2" :twisted:XYS napisał:no i polecam kazdego fpp na 50 calach z odpowiednim naglosnieniem - zawalu mozna chwilami dostac
No cóż wierzę na słowo jednak nie skorzystam,aż takim maniakiem tv nie jestem aby topić takie pieniądze,max to dwa tysie i grosza więcej.Bardziej biega mi o stronę wizualną z kompa niż z tv bo z tej nie korzystam praktycznie wcale.takero napisał:BTW - polecam http://www.allegro.pl/ite...56_38_w_wa.html z którym od pewnego czasu mam bliższą znajomość![]()
mniej niz LCDtakero napisał:cztery - ile to ciągnie prądu ;]
Tak miałem, niejdnokrotnie ... w naprawie u siebie. I wiem co jak jest robione. Szkoda tłumaczneia, bo to tak jak tłumaczyć laikowi czmeu voice kraft i buszmen są gorsze od scanspeaka czy vify..takero napisał:brencik, oczywiście miałeś tv LG, Philipsy, Samsungi i ew Sharpy skoro tak twierdzisz ?
Czy to może opinia związana z kupnem walkmana 10 lat temu ?![]()
| Używanie wulgaryzmów jest generalnie niesmaczne , niegrzeczne i niezgodne z powszechnie uznanymi zasadami oraz kulturą, a dodatkowo na tym forum karane jest warnami. Od teraz już o tym wiesz - przynajmniej oficjalnie więc następnym razem będzie już warn. Pozdrawiam Takero | |
No i sam widzisz - jesteś wprost wymarzonym naprawiaczem kabli zasilającychbrencik napisał:Kable zasialjace jesli nei wiesz sa najczesciej odłaczane
to wcale nie jest takie oczywistezguba napisał:co do firm które produkują lcd to wiadomo pod względem cena jakość bije wszystkich na głowe SAMSUNG. No i polecam tą firme dużo znajomych ma i chwali sobie, aa co do philipsów i tym podobnych nie zabardzo... drogie to aa nie ma rewelacji.
Wyboru dokonałem,czekam na przesyłke.
bez znaczenia bo różnica przy nawet odbiorniku naziemnym jest widoczna i to baaardzo , a przy dvd to knock outumberto napisał:Odrębnym temat jest HD,ale powiedzmy sobie prawdę,ile procent z ogólnie osiągalnych programów oferuje ten standart?