• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ubezpieczenie OC+Assistance. Najtaniej i najszybciej.

Reakcji
0
Dnia jutrzejszego zarejestruje swoja alfe i tutaj pojawia się kolejny problem. Wybór OC i Assistance. Jak wiadomo każdy chce jak najtaniej. Mi przypada kolejny problem bo muszę ubezpieczyć auto na już czyli najlepiej zaraz po wyjściu z tablicami. Co wybrać?? Jaka firmę?? Najlepiej jakbym mógł wszystko od reki załatwić w Opolu lub w jego okolicach. Gdzieś czytałem ze pzmot ma ciekawa ofertę. Czy możecie coś polecić od siebie??

Dnia jutrzejszego zarejestruje swoja alfe i tutaj pojawia się kolejny problem. Wybór OC i Assistance. Jak wiadomo każdy chce jak najtaniej. Mi przypada kolejny problem bo muszę ubezpieczyć auto na już czyli najlepiej zaraz po wyjściu z tablicami. Co wybrać?? Jaka firmę?? Najlepiej jakbym mógł wszystko od reki załatwić w Opolu lub w jego okolicach. Gdzieś czytałem ze pzmot ma ciekawa ofertę. Czy możecie coś polecić od siebie??
Jeżeli jeszcze nie skończyłeś 30 lat https://www.youcandrive.pl/

p.s. swoją drogą nieskromnie pochwalę się, że robiłem ten serwis :)

Jeżeli jeszcze nie skończyłeś 30 lat https://www.youcandrive.pl/

porownalem ze swoim
tylko ja mam juz ponad 30 lat
niezle oferta

ja mam w MTU ale ErgoHestia, MTU i to z linka to to samo

---------- Post dodany o 21:29 ---------- Poprzedni post o 21:27 ----------

tylko dobrze wyedytuj ubezpieczenie bo sa kruczki a ukryli troche to
udzialy wlasne w ac i oc, wypadki w weekendy itd

porownalem ze swoim
tylko ja mam juz ponad 30 lat
niezle oferta

ja mam w MTU ale ErgoHestia, MTU i to z linka to to samo

---------- Post dodany o 21:29 ---------- Poprzedni post o 21:27 ----------

tylko dobrze wyedytuj ubezpieczenie bo sa kruczki a ukryli troche to
udzialy wlasne w ac i oc, wypadki w weekendy itd

MTU to spółka córka Hestii z ofertą dla mniej uposażonego klienta.

a mi 720zl za 1,5L ;) - teraz place cos kolo 1200 w axie ktora wydawala mi sie najtanszym ubezpieczycielem, bede musial go zmienic :)

Powrót