Opinia jedynie zachęciła mnie do zainteresowania się tym wzmacniaczem. Trafiłem na wyniki pomiarów/parametry symka i wydały mi się przyzwoite jak na wzmacniacz DIY. Nie znając ich nie zdecydowałbym się na budowę tego wzmacniacza, mam umysł techniczny i nie mogę się kierować wyłacznie "odczuciami" innych. Budowy zaniechałem jednak ze względu na problemy ze wzbudzaniem się, cóż mi po parametrach jak wzmacniacz nie działa jak powinien. Wróciłem do tematu jak się pojawiła płytka flodinsa i głosy, że problemy ze wzbudzaniem zostały rozwiązane dzięki niej, mimo to trochę ryzykowałem. Po zbudowaniu go na najzwyklejszych dostępnych elementach byłem zadowolony z tego jak gra. Dlatego też zalezy mi, żeby pracował poprawnie i na zwiększeniu jego funkcjonalnosci (np. o wspomniane zabezpieczenia).
Co do cewki to pytałem, bo wiem, że Irek jej nie daje w swoich wzmacniaczach (np. w Uniampie), gdzieś też napisał, że to poprawia szybkość narastania sygnału. Dla mnie to jeden grzyb czy wprowadzone zmiany spowodują, że symek przestanie byc symkiem, ważne jaki będzie pod względem technicznym
Pozdrawiam