• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

UniAMP by Irek - pierwsze testy i odsłuchy :)

podpasowala by z drobnym zapasem ta 350/120/260 na 100 bym nie bral bo rowno 100mm ma radiator natomiast cenowo to bym poszedł w 350/140/260 bo jest tansza... sporo.

Chwila chwila. Jeszcze raz przejrzałem wypowiedzi IRKA i chyba, jeżeli dobrze rozumiem to już pracuje on nad 300 watówką :) Czy tak :?:

Ludzie, po ca wam taka moc? :twisted: 100 dobrych watów to już dużo... A co do wzmaka to też bym się chętnie zaopiekował jedną sztuką:)

Właśnie kolego ja się nie mogę zdecydować.
Nie wiem czy czekać, czy złożyć ten.
Ale wiecie co, ja się najpierw wezmę za kolumny, a potem to się zobaczy. Tylko nie wiem jakie właśnie. Jakie głośniki, jaka moc. Wo gule się zastanawiam jak one mają wyglądać.

gi, tak cena za gotowa zmontowana koncowke mocy z radiatorem. to w zupelnosci wystarcza wiekszosci osob bo i tak sobie sami reszte dorabiamy. no moze selektor by mnie teraz zainteresowal

malyzmc napisał:
jeżeli dobrze rozumiem to już pracuje on nad 300 watówką Czy tak
tak

Pawel S. napisał:
gi, tak cena za gotowa zmontowana koncowke mocy z radiatorem. to w zupelnosci wystarcza wiekszosci osob bo i tak sobie sami reszte dorabiamy. no moze selektor by mnie teraz zainteresowal

Luz po prostu mówię co sam słyszałem i tak jak pisałem cena wydaje się stosunkowo niska tak czy siak.

Swoją drogą ty chyba słyszałeś Uniampa i Symka ? Mógłbyś opisać wrażenia/różnice/opinie ?

Gi

Mam pytanie, bo napisałem do irka, no ale nie chce wiedzieć, kiedy dostanę odpowiedź, czy uniampy są dostępne u irka od ręki? Chodzi mi o tą zwykłą wersję ok. 2x 100W ...

Pawel S., Miałeś opisac wrażenia z testów porównawczych symka i uniampa... Co tam ciekawego możesz o nich powiedzieć?

ja mam sztukę dostępną :)
UNIAmp (końcówki, zasilacz, radiator) + trafo + selektor + okablowanie

takero napisał:
ja mam sztukę dostępną :)
UNIAmp (końcówki, zasilacz, radiator) + trafo + selektor + okablowanie

Skoro masz dostępną, to dlaczego nie chciałeś mi jej sprzedać?! :evil:

Wtedy była sprzedana,ale człowiek który kupił powiedzial że nie odbierze przesyłki bo coś tam :|

cudny90 napisał:
A Twoje aukcje wszystkie są "BCM" hehe .. wiem coś o tym :P
nie był wystawiony na allegro...

Wszystkie moje aukcje są BCM i o ile dobrze pamiętam nigdy nie powiedziałem żę "nie sprzedam bo cena za niska" albo nie wycofałem na minutę przed końcem.

Powrót