pawloos Tu masz wszystko napisane http://mariuszelektro.elektroda.eu/uni.html I po co ta rozmowa? Tysiąc razy to już było :evil:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
shape napisał:a sprawdzał ktoś jak to gra na preampie lampowym?
Irku,dokończ UNI (szkoda aby projekt tak dokładnie i precyzyjnie opracowanego wzmaka skończył(no tu Irek przeskoczył wszyskich projektując dosłownie wszystko co niezbedne do samodzielnego działania wzmaka)zywot na pulpicie kompairek napisał:W wolnej chwili na pewno pomysle o takich dodatkach.
mysle ze wielu bardziej ucieszy sie ze skonczonego projektu sterowania do Unizbyszek napisał:lampowe dodatki mysle,ze mozna se odpuscic
tom1eczek napisał:Mam nadzieję, że takiego tematu nie było, czy UNIAMP nadaje się do samochodu?
Można podłączyć 2 Uniampy. Jak trafo nie "zdechnie" to wszystko będzie w porządku.gagus7 napisał:Dzieki tak myslałem tyle ze zastanawiało mnie czy tak mozna bo koncowki np holton podłacza sie do wspólnego zasilacza a tu każda ma własny zasilacz