• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

UniAMP by Irek - pierwsze testy i odsłuchy :)

nawet jakbym wszystkie materialy wyslal do EDW to okres opublikowania wynosi od kilku miesiecy do ponad roku.
Na razie wzmacniacz jest w fazie testow. Jak wszyscy posiadacze wypowiedza sie pozytywnie to wtedy ujzy swiatlo dzienne.

[ Dodano: 2007-10-14, 20:22 ]
kolejna część UniAmpa, tym razem selektor wejść (cztery przełączane wejścia), sumator kanałów - do suba i potek regulacji głośności. Wszystko by Irek :)

nie, regulacja do stereo, wyjście na suba za potkiem jest.
To dopiero prototyp więc ciężko coś powiedzieć jest ile kosztuje itd - zresztą nie mnie o to pytajcie :)
Choć nie widać to będą jeszcze diody pokazujące które akurat wejście jest w użyciu :)

no wlasnie na takiego z dobrymi wejsciami i lepszymy elementami bym sie chetnie pisal ;)
potrzebuje sam selektor z wyjsciem na suba, regulacje mam swoja jak na obrazku ;)

Załączniki

• alps123_985.jpg
    alps123_985.jpg
    51.7 KB · Wyświetleń: 0
To wlasnie to w sumie obudowa powstala w ok dwa tygodnie ale czasu to ja nie mam wiec dopiero teraz.
No i jest teraz duza szansa ze w styczniu dostaniesz go na odsluchy :)

Kazdy kto bedzie chcial wykonac selektor wg mojej plytki bedzie musial sie pomeczyc z tymi drutami biegnacymi od potencjometru i przelacznika. Moze wyglada to prosto ale nie kazdy to potrafi w domu wykonac.

kiedy bedzie mozna zamawiac selektor ? i kiedy Uniampa ? prosze o jakas wiadomosc na priva

[ Dodano: 2007-11-12, 14:33 ]
powtarzampowyzsze pytanie;)

jak dożyjemy to zobaczymy ja byłbym ciekaw dokumentacji byłoby co robić przez zimę bo ma być - podobno :mrgreen:

Powrót