• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

United UCS6652

Reakcji
0
No wiec problem polega na tym iz nie mam parametrów i chyba nie znajde znajac swoje szczescie.... moze ktos posiada parametry takowego głosnika jak w temacie albo zna strone producenta

najprawdopodobniej jest to no name czyli nie znajdziesz do nie go parametrow .mosial bys zmierzyc je sam :) innego wyjscia nie masz bo parametrow do tego przetwornika na 99,99% nie znajdziesz

pozdro

tego własnie sie obawiałem ... mierzyc... oj kupa. czasu w pelecy :( ma ktos jakis prosty sposób na mierzenie ? tzn tylko podstawe.. zeby Vas obliczyc i wszystekie dobrocie

nie ma prostej metody na mierzenie jedynie wiarygodne wyniki mzoesz uzyskac przez SW
jednak glosnik na wiele ci sie nie zda

podeślij go Łukaszowi :D on ma doświadczenie z rasowaniem stx'ów może i tan ci podrasuje (starsi forumowicze wiedzą co mam na myśli :P)

hehehe sadysci a mogla byc taka ladna popielniczka (TatoTurbo chyba dobrze takowe wykonuje z tego co pamietam ;-))))

taaa ja tez się w taką zaopatrzyłem (stx27/150/4SW) dodatkowo nadaje się jako "zbieracz do metalu :D wszystkie śrubki pod ręką i nie gubią się a po jakimś czasie nawet śrubokrętu magnetyczniego niepotrzeba :D

Powrót