• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Uniwersalny Sterownik Wzmacniacza - propozycja grupowego zamówienia na PCB+ATMEGA

Nie mam adresu od kilku Panów... Nie chcą sterownika?:)

Adam_85
Pawel S. (Tobie wysle tez od razu aby nie zapomniec:) )
benek161

Proszę podesłać na diysterownik@gmail.com adres do wysyłki w tytule wpisując nick+diy sterownik.
Pozdrawiam

Przepraszam że pytam ale, wysłałeś kurierem pieszym;) Bo dziś piątek i ... cisza. Już się zastanawiam czy mój listonosz nie topi żalów po euro.

Jutro wrzucę dokumentację na moją stronę i podrzucę linka.
Jakby ktoś w przyszłym tygodniu nie otrzymał przesyłki to proszę o kontakt.
Pozdrawiam

Do mnie również i płyteczka jest jak najbardziej ok.
btw.Przesyłka priorytetowa wędrowała z Gdańska do Kielc całe 13 dni!!!...z Florydy czy innego Honkongu miałem po tygodniu!!!

Do mnie też zawitał listonosz z przesyłką, płytka super wykonana.Dzięki dolphin123 za zorganizowanie zamówienia:biggrin:

Takie pytanie do dolphin123: czy w dokumentacji jest sposób podłączenia klawiatury z opisem funkcji klawiszy? Sprawa dla mnie istotna bo muszę mieć możliwość sterowania z panelu. I oczywiście pewnie nie tylko mnie interesuje procedura programowania.

dolphin123, te plytki na krawedziach sam szlifowales?
czy takie juz dostales?
bo jak dostales wyszlifowane to poprpsze namiar na firme ;)

plytka pieknie wykonana. ale czepie sie jednej rzeczy - jak ja zamocowac?!

Powrót