• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

unreal99 przez net Problem

Reakcji
0
Witammam problem poniewaz nie moge grac przez internet a przez lan idzie... moi znajomi z ta sama kopia graja spokojnie przez internet a ja nie
ciagle jest conecting jakis czas i czarny ekran z napisem unreal albo conecting faild... Prosze o pomoc :/ wrrsja to 436

Wyglada na zamkniete porty na serwerze, opisz cos wiecej. LAN osiedlowy? Neostrada? Co masz po drodze? Serwer, router?

dziwne, wyglada na blokniety port. Po dlugim czasie oczekiwania dostajesz komunikat connection timed out albo cos w ten desen?

Gralem troche w starsze UT i mialem takie problemy kiedy poblokowali mi porty...

kurcze no ale nie rozumiem zawsze jest conecting faild albo odrzucony przez serwer w wolnym tlumaczeniu z ang :P ale czemu przez lan działa tzn przez hamachi ? a przez hamachi mam za duze lagi by grac plynnie wiec zalezy mi na grze przez net prosze pomusz

Powrót