• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Urządzenie wielofunkcyjne-jakie?

Reakcji
0
Chłopaki doradźcie mi.
Mam zakupić dziewczynie urządzenie wielofunkcyjne do użytku typowo domowego (prace szkolne, ściągi itp :wink: )
Może nie był by to dla mnie taki problem gdyby nie fundusze - ~200zł. Zastanawiam się nad Canon'em PIXMA MP140 (promocja jest u nas) ale nie mam żadnych opini na jego temat :cry:

za ok 260zl kupilem dziewczynie brothera. rodzina canona. tusze osobne, dosc duze, komplet 80zl
drukarka pozadnie wykonana i nawet mi sie podoba

krzyhoo9, a musi byc kolor? bo jak nie to taniej i lepiej wyjdzie kupic laserowke z odzysku + skaner uzywany
mam laserowke LJ2100. kupilem z kolegami 2lata temu z allegro (niepamietam firmy) i drukuje bezproblemowo juz 16 ryze papieru :P
sap proszek to koszt 20-30zl a wsypywalem juz ponad rok temu (po zadrukowaniu 4-5 ryzy)

no właśnie chce żeby był kolor. Jakby to miało być dla mnie to bym pewnie kupił najtańszą laserówke czarno-białą a wiesz jak to jest z babami :wink:

Powrót