Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a spróbuj 1,8mH, 4,7uF i rez 2,7 i pokaz co wyszlo
---------- Post dodany o 23:38 ---------- Poprzedni post o 23:36 ----------
odezwij sie na gg to cie naprowadze...
tomekmo trzymaj się tej swojej ostatniej koncepcji bo moim zdaniem jest dobra tylko kwestia udoskonalenia już na słuch. Mierzyłem 8935a i mogę powiedzieć, że moim zdaniem on z 1 i 2 rzędem nie gra dobrze. Wyrównana ch-ka to nie wszystko, on ma lekki rezonans na 3,5k który słychać i który podbarwia. Co innego podbicie które jest bo jest a co innego jak się puszcza szum z SW i słuchać, że głośnik "świszczy". Ten usher trochę właśnie świszczy, więc niskie rzędy filtracji nie są moim zdaniem optymalne. Na ch-ce wyjdą ładnie ale w odsłuchu już nie zawsze. Przejście z 2 na 3 rząd dało u mnie wyraźną poprawę i dźwięk nabrał krystaliczności a wcześniej na 2 rzędzie był jakiś lekko chaotyczny.
tomekmo trzymaj się tej swojej ostatniej koncepcji bo moim zdaniem jest dobra tylko kwestia udoskonalenia już na słuch. Mierzyłem 8935a i mogę powiedzieć, że moim zdaniem on z 1 i 2 rzędem nie gra dobrze.