Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
9980-20be nie jest sprzedawany nigdzie na świecie. Stosują je tylko i wyłącznie do swoich kolumn. Wiele razy próbowaliśmy zamówić je, nawet dwie sztuki na testy i nie dało rady.
cena również mi się niska wydaje jak na tak poszukiwane głośnikiTo i tak tanio
Masz tu wypowiedz dystrybutora na Polskę:
To wysyłasz na gwarancji i oni ci ja wymieniająA może to jakieś sztuki na wymianę. Jakby nie było to zdarzy się upalić wysokotonówkę, gdyby nie były sprzedawane to co ? Kolumna do wywalenia ? Musi istnieć możliwość kupna serwisowego zamiennika, tylko te zazwyczaj kosztują odpowiednio dużo.
To wysyłasz na gwarancji i oni ci ja wymieniają
Oczywiście za odpowiednia ilosc pieniędzy
AGD nie napalaj się na tego pseudo beryla bo nie warto. Na pewno nie jest to prawdziwie berylowa kopułka, nie ma co się oszukiwać. Nie te pieniądze. Prawdziwy beryl kosztuje tyle ile kosztuje scan albo seas, koniec kropka. Za 400zł masz do wyboru sporo dobrych kopułek klasycznych które będą pewniejszym wyborem niż ten "marketingowy" głośnik.
Tak trzeba go nazwać bo żaden szanujący się inżynier nie zrobi głośnika który jest bez sensu, takiego beryla wymyślili marketingowcy aby posuwać ciemnotę ludziom. Tak samo jak kiedyś znalazłem w markecie jogurt z Omega 3, jasne miał tego 0,001 g / 100ml czy coś takiego. No ale "ma Omega 3" wiec można to umieścić jebitną czcionką na etykiecie.
Chcesz mieć coś dobrego, kupuj prawdziwie dobre produkty a nie marketingową papkę.
Niestety mi ten glosnik zupełnie nie podszedłCzy ta wysokotonówka nię będzie troche przerostem formy nad treścią? może nie warto do tej kopii ładowac takiego głośnika a może wersję jedwabną Scan-Speak D3004/660000 Illuminator
Na wszystkic stronach tego beryla zachwalają, co tobie się w nim nie podoba?Dla mnie ścisła czołówka to dynaudio esotar i accuton cell
Łukaszu lubisz morelowe zamulacze
Dla mnie beryl kopułka ze ścisłej czołówki .
żadnajaka jest barwa tego beryla
To, ze muchy jedzą g... nie oznacza, ze jest dobreNa wszystkic stronach tego beryla zachwalają, co tobie się w nim nie podoba?
Weź mniejszego tego iluminatora i dołoż do niego wstęge mundorfaDobra panowie, jaka jest barwa tego beryla ? co lepiej skomponuje sie z Scan-Speak 18WU/4741T00 Illuminator?
Szplika iluminator czy ten beryl?