Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie projektowałem tej zwrotki tylko kopiowałem. Sądzę, że autor przerobił i taki wariant więc pewnie wybrał mniejsze zło.ja bym dał 18/18dB to przy 3,5-4kHz nie było by tej górki, która spowodowana jest przez niskosredni
Konradzie a czy byłbyś tak dobry i pomierzył również zestaw na fountekach? Jestem akurat w trakcie składania zestawu na fw168 i cd1.0 (wiem, że sam złożyłeś zestaw z fw146) a jestem ciekaw czy pomiar użytkownika będzie się pokrywał z pomiarem Z Akkusa
Próbowałem zrobić pomiary F1 ale nie mam stojaków (stoją na szafce przy TV). Kombinowałem ustawiając kolumną na pufie ale kaszana wychodziła więc dałem sobie spokój. Witek Albecki to profesjonalista więc nie martw się. Mierzy w Clio na pewno dokładniej niż my. Natomiast wkrótce będę mierzył FW168 z CD3.0. Obudowy testowe już mam tylko czasu brak. Zacznę od 24dB przy 2,5kHz jak Troels. Zobaczymy co z tego wyjdzie. | ![]() |
Tak robiłem w małym pokoju ale na gównianym mikrofonie. Wkładka za 2zł, rurka 30cm. Teraz mam WM61A z rurką 1,5m !. Przewód mikrofonowy ma 2m. Jak ustawię pionowo to JIG i komputer trzeba by zamontować na suficie ![]() | ![]() |
albo zastosować dłuższy kabel do mikrofonu ![]() mój ma 5m i nie ma z nim żadnych problemów tylko ja głównie musze zamontować mikrofon na siedzeniu kierowcy i kabel przeciągnąć do bagażnika lub na stolik za samochodem | ![]() |