Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to jest tylko dobry sub. poza tym lipaco to jest 0,5kW ... dobry sub + stereo
nam to nie przeszkadzaszkoda tylko, że to potłuczone młotkiem..
robi jak lubija bym tam na miejscu tego kolesia nie tłukł dobrych..![]()
do kogo to ?więc zacznijcie w końcu myśleć.
i tu sie mylisz. robi tak jak mu sie opłaca i jak na to prawo pozwala.robi jak lubi
serio?magik, jakiej podstawowce, jestesmy w gimnazjum.. III klasa ;]
Zaraz zaraz czy ja dobrze słysze? W Polsce prawo... - śmiech na sali.i jak na to prawo pozwala.
a Ty może z młodzieży wszechpolskiej, że tak miło o obcokrajowcach mówisz?same rumuny
pisałem wczesniej ze koparkano chyba nie myślisz, że u nas te blaupunkty są tak tirem przejeżdzane..
Juz w takim wieku jestem jak teraz i wiem ze polskie prawo jest do dupy, tacie tez ukradli samochod jakos dziwnym trafem wiedzieli ze akurat tej nocy konczy sie AC... przecież ktos komus cynk musiał dać (wiem, że za mocno schodzimy z tematu) z reszta każdy wie swoje na ten temat i proponuje zakonczyc temat wieku uzytkownikow forum czy prawa polskiego!jak skończysz gimnazjum to sie pewnie dowiesz że coś takiego jest w Polsce jak prawo..![]()
bądź kierowcą który akurat tam jedzie i ktoś mu wyskakuje - szybko można się zestarzeć ...przejdz nie na pasach - 50zł w plecy ;]
jak to mówią - sprawiedliwości trzeba uczyć od młodości, więc jeśli ktoś żyje z takim przekonaniem w takim wieku to nietrudno się domyśleć że znajdujemy się na równi pochyłej...Zaraz zaraz czy ja dobrze słysze? W Polsce prawo... - śmiech na sali.
To jak te wzmaki ?:D
więc po co kupiłeś wzmak do wozu skoro nie masz wozu ?bo samochodu to narazie nie mam
swojego na wlasnosc niema, ale rodzice maja i siostra wiec spokojniewięc po co kupiłeś wzmak do wozu skoro nie masz wozu ?
nie obrażaj mnieBTW nie jesteś może za LPR-em ?![]()
o k..kolo 20m2
jeśli nie pprzeszkadza Ci, że były by troszkę trudniejsze w ułożeniu.. to polecam takie od spawarektanio grubsze kable
gdzie to mozna dostać ?to polecam takie od spawarek![]()
w sklepie dla spawaczy.. może na alledrogo..gdzie to mozna dostać ?