• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Utwór z Filmiku

Chyba slabo sie starales bo filmik jest od wrzesnia wiec gdzie szukales pol roku?? Wykonawca i tytul to: Stian K- Be Alive Znalazlem to w ok 5 minut a ty pol roku szukasz :P. Dodam ze wczesniej nigdy tej piosenki nie slyszalem :). Pozdro

Wcale nie mówię że jestem znawcą :P tylko mnie denerwuje jak ktoś nie szuka tylko od razu pisze żeby mu znaleźć :P. marian sam sobie znajdź, a nie czekaj na gotowe :P. A jak masz płytę to zapewne pisze ci jaki wykonawca na drugiej stronie pudelka ;).

Darek51085 napisał:
tylko mnie denerwuje jak ktoś nie szuka tylko od razu pisze żeby mu znaleźć

A jesli ktos szuka i nie moze znalesc (bo niby jak? po tekscie?) to juz nie jego wina.

Ja mam tylko nie podpisane dwie mp3-ki tego zespolu,jak narazie kogo pytam to nikt nie wie,nawet kumple z zespolow metalowych grajacych od ladnych paru lat.

marian, No i znalazłem
10 minut odsłuchu nagrania przy odpowienim ustawieniu korektora w kx'ach i mam

Zespół> Psychotron
Album> Brain Ash
Tytuł> Grave Doctor

pozdr

Powrót