Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dostałem tą samą informacjękrzysiek191022 zobowiązał się na wpłatę do jutra (tj. piątek 26.03.2010), także czekam cierpliwe
A po co te przekleństwa? Chcesz mieć blokadę na pisanie?krzysiek191022 napisał:Człowieku, chciałeś mnie oczernić? Trochę Ci nie pykło... Więc na ch** kłamiesz, co żałujesz, że ktoś nie wziął od Ciebie płytki ?? Ale żeby od razu mówić, że robiłeś DWIE specjalnie dla mnie? I proponowałeś taki układ? No sorry ziomek, ale opanuj się!
A po co bijesz pianę niepotrzebnie? Ciesz się, że jeszcze warna za to nie zarobiłeś.paldo napisał:ot - Dzięki moderatorom za usuniecie mojego posta Nie ma to jak wolność słowa
cursor napisał:A po co bijesz pianę niepotrzebnie? Ciesz się, że jeszcze warna za to nie zarobiłeś.paldo napisał:ot - Dzięki moderatorom za usuniecie mojego posta Nie ma to jak wolność słowa
Czyli mam rozumieć, że Paldo to strona w sprawie i jego kłótnia(bo tak to wygląda) z krzysiek191022 była konieczna?chico napisał:cursor napisał:A po co bijesz pianę niepotrzebnie? Ciesz się, że jeszcze warna za to nie zarobiłeś.paldo napisał:ot - Dzięki moderatorom za usuniecie mojego posta Nie ma to jak wolność słowa
Wolne żarty.. bez przesady jest to dział OT, temat dotyczy ważnego aspektu jakim jest handel na forum a ostrzeżenia bez konkretnego uzasadnienia to już zakrawa na nadużycie władzy moderatora. Może mi też dasz teraz "warna" za to, że ośmieliłem się wypowiedzieć w temacie nie mając związku ze sprawą?
cursor napisał:Czyli mam rozumieć, że Paldo to strona w sprawie i jego kłótnia(bo tak to wygląda) z krzysiek191022 była konieczna?
Temat jest ważny i jest to dział OT, ale to nie znaczy, że ktoś, kto nawet nie jest stroną w sprawie, będzie pił pianę.
A co twój post wnosił do tematu, skoro to samo napisał już csbiczek?paldo napisał:cursor napisał:Czyli mam rozumieć, że Paldo to strona w sprawie i jego kłótnia(bo tak to wygląda) z krzysiek191022 była konieczna?
Temat jest ważny i jest to dział OT, ale to nie znaczy, że ktoś, kto nawet nie jest stroną w sprawie, będzie pił pianę.
A kto tu bije pianę?? Nie ma to jak usunąc posta i tłumaczyc innym że bije pianę :mrgreen: A napisalem tylko żeby następnym razem wcześniej informował ludzi że nie ma teraz kasy i zapłaci później, to by nie było problemu. Po czym wyraziłem opinię że troche podejrzane że przez 2miechy nie miał kasy i nagle dostal przelew w dwa dni po umieszczeniu tego tematu na forum, i że nie wnikam. Coś w tym złego? Gdzie tu widzisz bicie piany? Czy to jakaś cenzura jak za komuny.
Temat powstał z wydzielonych postów z tego tematu, tak gwoli ścisłościNiedawno kolega Caleb załozył temat "Dyskusja na temat komentarzy użytowników(wydzielone)" aby takie sytuacje ukruić, ale jak widzę jak tutaj działa moderka to chyba temat załozony przez Caleba nie ma sensu. Zamiast robić coś aby napietnować tego typu sytuacje i przestrzec użytkowników (już nie wnikając czy akurat Krzysiek chciał oszukac czy to tylko nieporozumienie), to tutaj zamyka się buźe użytkownikom i zamyka temat kasując wszystkie posty. Brawo
cursor napisał:A co twój post wnosił do tematu, skoro to samo napisał już csbiczek?
maxxx222 napisał:Kiedyś także zwróciłem uwagę w temacie "Okazje na allegro" bo jakaś klientka sprzedawała ubranka to od razu mój post został usunięty... Troch to było niepoważne no ale moderka tutaj tak działa...
może chcesz pomoderować trochę? Odstąpię Ci mój ,,tytuł" moderatora... Co raz częściej skaczecie po nas bo co raz częściej ,,Wy" robicie bajzel i nie stosujecie się do naszych zaleceń. Wyraźnie napisałem że proszę o wypowiadanie się osób związanych z tematem a Wy co? Jeden przez drugiego jak baby na jarmarku niepotrzebnie robicie zamieszanie, nie wiem może krzysiek191022 faktycznie nie miał czasu lub były inne powody, a może chciał zrobić kolegów z forum na parę zł ale że sprawa została nagłośniona zrobił unik i prostuje sprawę, nie wiem nie mnie to oceniać i o to samo po raz kolejny proszę WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW NIE ZWIĄZANYCH Z TEMATEM!paldo napisał:Acha, i tez prosze o nie usuwanie posta, choć nie zdziwie się jak zostana wszystkie usuniete. Władza nie lubi jak sie cos o niej źle piszeOczywiście to nic osobistego aby nie było
)