• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Uwaga!SPOT diyaudio Grójec!

Spot mimo że skromny to raczej udany i owocny.Na gadaliśmy się,nasłuchaliśmy się do oporu.
Gwiazdą spotkania był zestaw stereo Seby,wierzcie mi,kolumienki warte powielenia.Grają naprawdę fajowo,a w połączeniu z moją krówką jest w ogóle niebiańsko.
Zresztą,niech się wypowie sam autor.Ja dam troszkę fotek:

a512d5b9befa4153med.jpg

6d7488771253b073med.jpg

9b363b57d762c607med.jpg

b400222e26e1d0a7.jpg

b5ceed79f580c43dmed.jpg

Zdjątka takie sobie,nie zauważyłem że aparat ma włączona jakąś dziką funkcje.

I żeby nie było że się lenie:

3762ea69ed99021amed.jpg

umberto, zaśmiałem się na głos, o tej dzikiej funkcji aparatu.
Szczerze mówiąc, dopiero teraz uświadomiłem sobie, jakimi krówskami są horny na ARZach.

umberto, naprawde jest fajny kolorek. super wyglada, widac ze i lakier elegancko polozony... heh fajnie miec pistolet;)

Langusta, powaga,te zdjęcia sa beznadziejne jak na klase aparatu,aż się wstydze ale tak wyszło...

mIKI, powiem tylko tyle,to nie koniec.Będe jeszcze walczył bo obecny efekt mnie nie zadowala.

Co tu dużo gadać
Spot oczywiście się udał, najważniejsze, że dzięki takim spotkaniom człowiek jest bogatszy o nowe odsłuchy na nowym, innym niż w domu sprzęcie i to jest ogromny + takich spotkań. Symasym to świetny napęd, nie ma co, myślę, że za jakiś czas postaram się o taki wzmak, XT dosłownie odetchnął na nim.
BSW w nowej obudowie to całkiem inny świat niż to co było kiedyś w BR, obecna obudowa naprawdę godna plecenia oczywiście jeśli ktoś dysponuje odpowiednim metrażem, bo tuba zajmuje sporo miejsca, no ale gra wyśmienicie

takero, naroże to przedłużenie tuby jako by znane choć by z patentu Klipsch-a.Lecz niestety,w tak małym pomieszczeniu jak moje ustawienie ma raczej małe znaczenie dla tej konstrukcji.Po prostu łupie konkretnie gdzie by jej nie postawił.A w duecie z KEP-ami....Panie!Niech sam seba007 powie.Miód,cud i słone paluszki.Z żalem patrzyłem jak je ładuje do bagażnika :???:

P.S.
seba007, dzięki za lineczki,bardzo pomocne,na pewno wykorzystam patenty.I szkoda że natchnienie przychodzi w niedziele rano...dałem nowy RLC do tubek,już nie wrzeszczą.Całkiem inny świat.

Powrót