• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

użytkownik Michagm - ktoś zareaguje?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
55
gdzie bym nie popatrzył to albo jakieś bzdury bez merytorycznego poparcia, co zresztą już przez kilka osób zostało mu udowodnione, albo "oceny" w dziale z konstrukcjami. nie wiem jak dla innych, ale zgaduję, że jest co najmniej irytujący. może jakaś reakcja, ostrzeżenie czy coś? może to jakiś konto stworzone w celach SEO, co nawet by pasowało ogólnie do tego co on pisze?

Z tego co wiem to nie łamie on regulaminu a jedynie jest irytujący. Szkoda tylko że jego rady są delikatnie mówiąc słabe.

dokladnie - nie lamie regulaminu i nie mamy zadnych podstaw zeby zakazac mu pisania

a to ze jest irytujacy... chyba juz na kilku forach o nim jest glosno :D

ja sie zastanawiam czy aby na pewno to polak, czy nie przypadkiem bot :D

ja sie zastanawiam czy aby na pewno to polak, czy nie przypadkiem bot
Multi-language :)
Po prostu młodzi zamiast nauczyć się pisać poprawnie, to wolą powiedzieć że mam DYS-grafię, DYS-leksję, DYS-mózgowie.
Popatrz na temat kolegi od altusów 75 jak pięknie pisze po polsku.

ja nie mówię o zakazach od razu, nawet jakieś ostrzeżenie - normalnemu użytkownikowi powinno to dać lekko do myślenia, choć mam wątpliwości, czy w tym przypadku zadziała...

Wkur...jący i szuka ,,Sympatii'', wyznawca Tonsila. Ogólnie chory człowiek. Jest jak ten gość co siostrę molestował (wśród ludzi był nikim, w sieci był vipem). Różnica taka żeMichagm molestuje głośniki i nie nagrywa.

Zamykam temat, aby nie ciągnąć tej dyskusji dłużej. Na razie będzie spokój..

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót