Dell i koniec kropka. Acer szajs na potege, reszta troche lepsza ale tez gowniana, no moze Toshiba i Asus jakos jeszcze trzymaja jakosc.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie wiem jak inne laptopy, ale mam sporo do czynienia z hp 6820s i matryce ma tak samo dupiata jak drugiej siostr extensa 5220 - czytaj wyblakle kolory i tragiczne katy. sam posiadam asusa eee 1000h i tam rowniez matryca jak w wyzej wymienionych - do bani. ciut lepsza mial eee 901 - bo juz faktycznie jakies normalniejsze kolory sie pojawiaja, ale tez bez zadnej rewelacji i w ogolnym rozrachunku padlina (zreszta sporo gorszy kontrast i taka "mgielka" jest w nim duzo uciazliwsza niz w wyblaklosc kolorow w pozostalych laptopach - tekst sie zle czyta). trzeba sie pogodzic z tym, ze matryce w laptopach to najgorsze szroty i tyle. jak sie zajmujesz grafika, chcesz ogladnac film w normalnej jakosci to niestety ale trzeba podlaczyc zewnetrzny ekran.Przedewszystkim jakosc obrazu wyswietlanego(!). Kat widzenia, kolory itp. Wystarczy odpalic film w HD i Acer mieknie.
hd na lapie ?chico napisał:Przedewszystkim jakosc obrazu wyswietlanego(!). Kat widzenia, kolory itp. Wystarczy odpalic film w HD i Acer mieknie.
u mnie po prawie 2 latach nie ma z nimi żadnego problemu, a używam go powiedzmy aktywniechico napisał:Zastanawia mnie tez ile wytrzymaja zaczepy do trzymania matrycy.
no nie wiem, imho jest w porządku,coś za coś, albo świszcze wiatrak, albo jest ciepły, ale mi się nigdy nie wyłączył, a leżał na łózku, przez nieraz parenaścię godzin. Porównaj to z czymkolwiek tak naprawdę...chico napisał:Do tego mocno sie grzeje nawet podczas ogladania stron www.
co oznacza gorszego gatunku ? Bo jeśli to że po 2 latach noszenia wszędzie nie ma na niej ani jednej ryski i lap wygląda jak nowy to rzeczywiście, no chyba że oczekiwałeś lakieru piano... Dla mnie to jedna z większych zalet lapa, ciężko naruszyć tą budę, nic nie trzeszczy, zamyka się na oba zawiasy, co wcale nie jest tak oczywiste wśród nawet dość drogich bo kosztujących 3k lapów.chico napisał:Plastik z ktorego zrobiona jest cala obudowa wydaje mi sie, ze jest jednak gorszego gatunku.
viśta ma masę wbudowanych głupich opcji których w praktyce nikt nie chce bo tylko utrudniają życie, a jej wymagania nie są współmierne do tego co oferuje, to nieco jak z gta4, choc już nie aż tak drastycznie.chico napisał:Sam bylem sceptykiem Visty ale wystarczylo poczytac troche literatury fachowej i miec sprzet dla niej odpowiedni i naprawde mozna wszystko ladnie poustawiac. Jedyne co mnie drazni to dosyc dlugi start w porownaniu do XP ale jest to do przezycia.
ale tu mowa o starych lapach acera jeszcze na amd , te prawda - nie były zbyt wyjątkowe.Camel- napisał:* Acer - dwaj bracia kumpla kupili sobie po nówce sztuce, a trzeci lapek jest od kumpla. Wszystkie trzy na Turionie X2. W jednym padła tasiemka podswietlenia matrycy (po gwarancji), w drugim sieciówka aż w końcu cały lap (najpierw naprawa potem wymiana na nowy), w następnym znowu siecówka pada czy coś, trzeci jako tako się trzyma.
ja wprost przeciwnie, chyba że eee za 400zł , to może, ale na pewno nic innego, ew coś od znajomego...Camel- napisał:Więcej doświadczenia z lapkami nie mam. Ale wiem na pewno, że będą kupował używane Delle. PS. Mój Dell rok temu kosztował tyle co matki nowy.
masz jakieś mało aktualne opinie, ew powtarzasz gdzieś jakieś zasłyszane...pegelmesser napisał:Dell i koniec kropka. Acer szajs na potege, reszta troche lepsza ale tez gowniana, no moze Toshiba i Asus jakos jeszcze trzymaja jakosc.
jak się zajmujesz grafiką to nie kupujesz lapa za 1000złCaleb napisał:jak sie zajmujesz grafika,
jak to zrobić?JAREK napisał:Dołożyłem sobie nawet do środka moduł bluetooth, wybebeszony z takiego na usb za 7 zł![]()