• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Vibe SLR 12" czy ktoś kiedyś słuchał?

Reakcji
0
Witam, tak jak w temacie czy ktoś z Was kiedyś miał okazję posłuchać jak chodzi ten sub i na jakim w wzmacniaczu?

pozdrawiam

Ile masz pieniążków? Jaki masz do tego wzmacniacz? Jakie to auto? Czego słuchasz? Jaką masz pociągniętą instalację? No pytań wiele...

niedlugo bedzie wyprzedaz wszystkiego z audio-technik.pl
wszystkie glosniki i suby po cenie zakupu
musze tylko troche wyzdrowiec

dajmy na to że 400zł na sam sub na pierwszy zakup, auto bmw e65, drum&bass,dubstep, czasem rap i stary rock,instalacja na razie jest na jeden wzmacniacz do napędzania seryjnych głośników Logic 7, wzmacniacz też w fazie planowania/oglądania;)

Radio? Kable do podłączenia wzmaka jakie? Bez wzmaka do suba nie masz co szukać suba:P

Nie szukam jakijs rewelacji docelowo tylko na początek czegoś do posluchania z ciekawości. Z czasem na pewno pozwolę sobie na konkretny zestaw.

To zapomnij o tym subie
10-12" stx zagra lepiej, ale potrzebuje mocniejszego wzmacniacza
Re audio jeszcze moze uda sie wyrwac w tej cenie
Nie ruszaj przypadkiem power bass'a - nie warto

chyba zdecyduję się na Re audio D10 ale czy będzie czuć bas w tak dobrze wyciszonym wnętrzu e65?
PB się nie tykam bo ktoś mi już uświadomił, że to chiński szajs. Czytałem gdzieś Twoją archiwalną wypowiedź z przed pół roku iż STX lubią się rozklejać - czy nadal ma to miejsce?

Czytałem gdzieś Twoją archiwalną wypowiedź z przed pół roku iż STX lubią się rozklejać - czy nadal ma to miejsce?
zmienili kleje na tak mocne ze ich celowe rozklejenie jest baaardzo trudne :/
z jednej strony dobrze, z drugiej serwisowanie jest mocno utrudnione :/

czy będzie czuć bas w tak dobrze wyciszonym wnętrzu e65?
tu nie chodzi o jakosc wyciszenia, a o metalowa grodz miedzy bagaznikiem. niestety w bmw 500w 12" pompka ma problemy z przebiciem sie do wnetrza :/

Powrót