O kurde, widze że sporo jestem do tyłu ;P
Wiec tak na szybko:
Co do wysokotonowca to wezmę jeszcze pod uwagę 27tbfc/g, oraz jeżeli bym sie zdecydował na Daytona to mógł bym sie szarpnac na Ushera T9930 lub 9950 (chociaż po tej podwyżce w akkusie to chyba sobie jednak odpuszę tego drugiego).
Co powiecie o tym Daytonie RS180?? Jaka to gra??
kombo napisał:
Dołóż trochę i bierz Seasy z Polinka
W tym rzecz że dokładać to ja już nie chce ;P no ale oferta Seasa jest całkiem ciekawa...
Wiec tak:
L18 - chyba jednak odstawie, nie szczególnie chce mi sie pakować w aluminiowego woofera.
CA18RLY - najrozsądniejsza cena ;P
CA18RNX - tu za niewielką dopłatą mamy większą cewke i mocniejszy układ magnetyczny no i najbardziej podoba mi sie ten głośnik ze wszystkich seasów. Dobra cena, ładnie wygląda na ch-tykach, duża cewka. Nasuwa sie na myśl pytanie, czy łatwo to napędzić?? Symasym wystarczy?? chętnie bym go połączył z 27tbfc/g tylko, ze pewnie nie bedzie do tego zwrotki. Sprzęt pomiarowy mam, ale cierpie na ataki lenistwa i brak czasu wiec nie będzie mi sie chciało bawić.
ER18RNX - cena najmniej zachęcająca, ale za to jest już gotowy projekt zwrotnicy.
No i pytanko: Jak jest róznica miedzy ER18RNX a CA18RNX ?? Jak te głośniki zagrają no i czy łatwo to napędzić??