• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Vifa wraca ?

Odpady... czyli wszystko po staremu:)

Tak na serio to można się był spodziewać takiego ruchu - kasa z Vif i SS i tak chyba idzie do jednego grubego portfela.

zauważcie, że w loudspeakershop.eu wszystkie vify z katalogu Peerless V-line zniknęły i pojawiły się w katalogu Vifa ;) Cholera wie co oni znowu komnbinują ;/

przeciez juz dawno to zrobili :!:
Cytat
Vifa wraca ?
marka vifa wrocila szybciej niz niz zniknela
po fuzji peerlessa i vify zmienili nazwe na peerless v-line. a ze ludzie byli przyzwyczajeni do vify to nadal tej nazwy uzywali. tak wiec dunczycy zrozumieli swoj blad i przywrocili legende do zycia :P

Pawel S. napisał:
przeciez juz dawno to zrobili :!:
Cytat
Vifa wraca ?
marka vifa wrocila szybciej niz niz zniknela
po fuzji peerlessa i vify zmienili nazwe na peerless v-line. a ze ludzie byli przyzwyczajeni do vify to nadal tej nazwy uzywali. tak wiec dunczycy zrozumieli swoj blad i przywrocili legende do zycia :P

hmmm ja się zdziwiłem jak dostałem moje vify xt25tg a na nalepce

ale chyba jakieś starsze zapasy mieli w akustyku :razz:

Michał K., no to kozak jestes :D jak rozmawialem telefonicznie miwili mi te to z przed roku i niby take oznaczenie magazynowe

Na moich d26nc też było PEERLES V-LINE i też nie wiedziałem dlaczego ale trochę poczytałem i było wiadomo o co come on. :mrgreen:

No tylko zanim nowe Vify zaczną "pierdziec" w domach zwykłych zjadaczy chleba to "TYM PCHAMY" (czym mamy) musi wyprzedać większość głośników starych serii:) SS raczej się tym nie przejmuje aby wycofac węglowce ponieważ robi ich mało(a moze juz nie nie robi a nie wiem) ale ma nadal zbyt na te głośniki bo są stosunkowo tanie(do rewelatorow) i maja super paramolce, no i dużo powstało na nich KITów:) pzdr:)

Powrót