Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
potrafi zatrząść dobrze pokojem 25m2
w KD też potrafi dobrze zejść
Myślę że jest to dobry głośnik przede wszystkim dla kogoś kto szuka kompromisu do KD jak i muzyki.
Dokładnie, Ty słyszałeś, a ja słuchałem. Napędzam go Panelem irka Sub150 i jest aż za mocny na ten głośnik.karol95m Dziwne bo ja słyszałem inna opinie na temat tych przetworników że wersji 20cm trzeba zapompować nawet 200Wat rmsu żeby to jakoś grało.
BioCannabis uważasz się za wielkiego eksperta próbując się wywyższać przed innymi.
Wielkiego eksperta? Ja tu tylko sprzątamBioCannabis uważasz się za wielkiego eksperta próbując się wywyższać przed innymi.
Odpowiem Ci krótko, tak potrafi zatrząść pokojem 25m2.
I to nie jest mój pierwszy głośnik jakiego słuchałem.
Owszem niedaleko sięgnąć poStx.12.2.500.2x2.f.s.pp który jest 2 krotnie tańszy od Visatona a potrafi wytworzyć dużo większe ciśnienie. Akurat się go trochę osłuchałem robiąc znajomemu subwoofer do KD.
Mój poprzedni post miał na celu uświadomić Autorowi, iż w/w Visaton jest kompromisem pomiędzy muzyka a KD.
I nie musisz od razu wywyższać się czego Ty nie słuchałeś, bo inni którzy zaaplikują ten przetwornik będą bardzo zadowoleni z niego, gdyż nie każdy musi mieć Potęznie mocne głośniki.
Przykładowo AWX kosztuje grosze w porównaniu do np. Peerless HDS, a jest to ta sama klasa.
I co uważacie że taki stan rzeczy że wszystko lata w pokoju jest ok??Ale masz na myśli brzęczące szyby i to, ze czujesz bas w powietrzu? Czy wpadajace w rezonans drzwi, bas odczuwalny stopami przez drgania podlogi? Bo te 1 to nie jest prawdziwe trzęsienie, choć też swojego czasu uważałem, ze to jest trzęsienie od basu![]()
| I znowu paranoje, ciągle tego stx-a lansujecie. A chłopak spytał się tylko czy ktoś słyszał W200S... | |
Mnie osobiście to strasznie denerwuje np. gdy słucham głośniej jakiegoś kawałka w którym jest fragment z samą stopą i basówką a zamiast slapu gitarzysty i ataku stopy słyszę trzeszczące drzwi i karnisze. | |
| DOKŁADNIE!! Ja musiałem uszczelnic drzwi i okna wszystkie mosieżne rączki od mebli również mi dzwoniły naszczescie wyeleminowałem to do stopnia nie słyszalnego inna sprawa że wszystko mi po biurku potrafi jezdzić aż sie boje co bedzie jak zaaplikuje sub450 | |