To ja jestem jakiś dziwny, bo dla mnie to wygląda, jakby woofer był na wprost, a pozostałe lekko w górę. Widocznie perspektywa przekłamuje...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I dlaczego sc5? Słyszałeś go przed zakupem? Jeśli chodzi o względy ekonomiczne, to też jest jeszcze kilka przetworników w podobne cenie, a moim zdaniem lepiej brzmiących.
przy takiej aplikacji wysokotonowca, możesz mieć niezłą dziurę w jednym punkcie charakterystyki częstotliwościowej. Żeby to sprawdzić, musiałbym znać wymiary geometryczne miejsca osadzenia.
przy takiej aplikacji wysokotonowca, możesz mieć niezłą dziurę w jednym punkcie charakterystyki częstotliwościowej. Żeby to sprawdzić, musiałbym znać wymiary geometryczne miejsca osadzenia.
adikob
1, pomieszałeś swoje konstrukcje i teraz będą niedomówienia. El_liero i Pogromcy mitów z pewnością chodzi o tą b&w podobną.
Nie zawracajcie sibie głowy tą niby b&w, to było tylko dla porównania ilości roboty. Temat dotyczy ''kartofelków''
2, jeśli przy doborze przetworników kierowałeś się wyglądem, to dziwi mnie czemu konstruktywna krytyka Ciebie dziwi? 3, forum nie jest poświęcone stolarce a konstrukcjom elektroakustycznym, wykonałeś kawał dobrej roboty stolarskiej, ale wysoko-tonowy to porażka
Nie dziwi mnie krytyka, przecież napisałem że spodziewałem się jej - naprawdę cieszę się jaka by nie była. Źle zrozumiałeś nie chodziło o wygłąd głośnika, tylko o całość kolumienki. Głośnik miał być nie duży gabarytowo. Sam zastanawiałem się nad zmianą głośnika. Dla moich potrzeb gra to dobrze, ale może być lepiej. Zakupię mission tm025 i porównam. Takie połączenie głośników robił Delphin 123( przy TLki )
Dziękuje za sugestie.
aaaa i wszystko jasne | ![]() |
No chyba jednak nie. | ![]() |
Nie na temat...
No chyba jednak nie. ![]()