• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Visaton Studio 1 - wersja dla ubogich

ploter kalendarz na nowy rok? :P

Kolumienki delikatnie mówiąc kontrowersyjne, ja czekam na podstawki, na razie nic nie oceniam.

Ładnie czy nieładnie nie wszystko wszędzie pasuje. Starannie wykonane, to jest bardzo ważne.

Ploter, to jest closed? Wyglada na to, ze tak a szkoda, bo szczelinowy br fajnie wyglada w oryginalach...

Nie no patrze na nie i patrze doceniam to że to coś innego :) Ale ten design to mnie totalnie nie trafia. proporcje przypominają mi pudło kartonowe ;) może na standach będzie lepiej.

To co teraz będziesz pomiary robić, nie rób takiego zastoju w temacie bo później sam nie mam motywacji, co prawda święta idą i trochę inne sprawy na głowie

72hgbacezyua46lleqb2_1418564360.jpg

ploter zobacz a takie fajne z tego wąskie podłogówki MTM by były z tym frontem twetera podciętym od góry i dołu pod kosze midwooerów. Lekko pochylone do tyły. Wizualnie kolumny by zahaczały o hi-end. :)

Ostatnia edycja:
nietypowo i fajnie, na pewno nie zginą w tłumie

Lubią się wyróżniać ;P to po pierwsze

Po drugie :
pierwsze kolumny zrobiłem w/g schematu całość
drugie w/g schematu całość również tylko na lepszych przetwornikach
obecne robie tylko paczki w/g schematu reszte dobieram sam i sam będę robił zwrotnicę
nastepne już całość będzie tylko i wyłącznie w/g mojego projektu i dopóki nie zrobię to ich nie pokażę bo jak narazie słyszę tylko negatywne opinie że inni by zrobili inaczej ;P jak tak uważacie to sami róbcie.... (przepraszam za moje uniesienie się ..... )

nastepne już całość będzie tylko i wyłącznie w/g mojego projektu i dopóki nie zrobię to ich nie pokażę bo jak narazie słyszę tylko negatywne opinie że inni by zrobili inaczej ;P jak tak uważacie to sami róbcie....

I tak masz szczęście że jeszcze nikt nie napisał: "bez frezów to nie ma prawa zagrać" :D
Nie ma się czym przejmować, najwyżej wkleisz znany już obrazek ze słynną maścią na ból :thumbup:

Powrót