• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Visaton Studio 1 - wersja dla ubogich

nooo :D
jak usiadziesz to moze wytrzymaja :p

ja bym to dal do proszkowego - przynajmniej by wypiaskowali :p

058ece2fda1ab228ef3d03c8ccdd9263.jpg

Matko huto...... Jak podpory wiaduktu.....
Pozdrawiam.

Konstrukcja standu ciekawa, a jak waga jaką szacujesz (25kg) będzie za mało to trzeba profile piaskiem kwarcowym zasypać albo zabetonować ;)

Przynajmniej stabilne i ciężkie to mi dzieciaki nie przewrócą...

Założysz się? :P heh

trzeba profile piaskiem kwarcowym zasypać albo zabetonować

A potem już tylko wystąpić o warunki zabudowy oraz przebudować konstrukcję nośną budynku haha :D

ploter niezły rozmach, a my się tu zastanawialiśmy, czy trzy czy cztery nogi :P wystarczyło powiedzieć że masz dostęp do elementów konstrukcyjnych ruskich łodzi podwodnych :P

będzie za mało to trzeba profile piaskiem kwarcowym zasypać albo zabetonować

Otwory na wsypywanie kwarcu wyprażonego w piekarniku powstaną podczas roboty.. jak sprawdzę ile jedna waży :D 5kg wazą dwie blachy do tego 4.7kg jedna noga :D a że pod koniec miesiąca u kumpla mają stawiać wzmocnienie budynku to dwuteownik 300 przyniesie :D

ploter niezły rozmach, a my się tu zastanawialiśmy, czy trzy czy cztery nogi :P wystarczyło powiedzieć że masz dostęp do elementów konstrukcyjnych ruskich łodzi podwodnych :P

Это вы не знаете ??

Ostatnia edycja:
Podstawki "pierwyj sort" się szykują , jak będą łączone elementy, spaw?

Tak spawanie ;) potem lakierowanie czarny mat ;) zastanawiałem się nad proszkowym ale może kiedyś sobie kupie pistolet i zrobię piec do utwardzania powłoki :D bo się do piekarnika nie zmieści :)

Czarny mat będzie ok, wg. mnie oczywiście, ale piaskowanie przydało by się ;) i mam nadzieję że masz to w planach.

Nie wiem czy dobrze rozumiem, nie będzie piaskowania przed Twoim lakierowaniem? W sumie jakim sposobem to wyczyścisz jest mało ważne, grunt że fajne podstawki, zawsze takie mnie się podobały :)

Po piaskowaniu jest równa powierzchnia, po szlifowaniu... różnie bywa, niech chociaz beda ladnie pomalowane te profile

Powrót