• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Visaton za bezcen.... jakis przekret

Heheh piapia wkońcu im udowodniłeś !.Mnie zajęło to ok 2 min (wystarczyło mi spojżeć na fotki i już wiedziałem że to podróbki) a wam hmmm 2 strony w poście :P.Pozdrowionka dla was i dzięki bogu że nie daliście sie zwieść !

Napisałem do pana maila a w odpowiedzi dostałem

Witam
Zakończyłem aukcje, ale to są prawdziwe głośniki
Sprzedam je w kolumnach

Po czym Pan poznaje, że to sa podróby

Pozdrawiam

Pan sam siebie zaprzecza :/

Czy ktoś moze potwierdzic usuniecie jego aukcji?
Nie mialem ich w obserwowanych i nie wiem czy sie zakonczyly czy zostały usuniete???

ps. osoby ktore kupily, spytajcie go powód usuniecia ;-)

pozdrawiam

umberto napisał:
A ja widzę że aukcje zostały zakończone a nie usunięte.To chyba różnica?
PZDR

usuniete przez sprzedawce, wiec jest roznica ;-)

o godzinie o której zniknely - niedziela ok. 12 - o tej samej sie logowal sprzedwaca.

z tego co z mi pisał - czeka na na dostarczenie - nie wysylal bo bał sie szybkich negatywow. Czekał na wiecej ofert, zeby sprawa mu sie bardziej opłaciła.

Zobaczymy,ja mu maila sypnąłem bo paczka jeszcze nie doszła :( a może to i lepiej?Jak sie nie odezwie to znowu dym robie.
PZDR

kupiłem.... z tego co widze to podróbka... jak to gra przekonam sie niebawem jak wzmak mi przyjdzie...

koleś do mnie napisał że jeżeli to faktycznie podróbki to prosi o ewentualny zwrot chyba ze komus sie beda podobac.

pozdro

Mozesz zrobic fotki i umiescic na forum?

Czy jest identyczny z Alphardem?

w co chcesz go wsadzic?

pozdrawiam

Hehehe i nareszcie jeden sie przekonał...warto było wywalić kase na taki głośnik??.No trudno byłeś królikiem doświadczalnym ;).Co do fotek to jak najbardziej sie przydadzą !!!!

jestem za :] mialem to kupic ale zrezygnowalem po pierwsze slabe parametry a po 2 nie do konca bylem pweien czy to orginal

Okazuje się że to pomalowane Alfredy!!!Dziś koleś do mnie zadzwonił i wyjaśnił o co chodzi.Na szczęście mi ich nie wysyłał bo wiedział że wrócą i będzie awantura.Ale sie wpieniłem,ech!
PZDR

Wyjaśnił????

mozna wiedzieć jak?

Gość celowo to zrobił, nie uwierze, że nie wiedział. Siedzi w zabudowach audio od dawna.

Cwaniak i tyle. Dobrze, że sie wystraszył po moich mailach i wycofał aukcje.

Alton tu pokłony w Twoją strone i szacuneczek.A co do sprzedającego to poprostu sie bał że mu narobie znowu problemów,na allegro wisi na włosku,jedno moje hasło i może zapomnieć że takie coś istnieje.Poprostu zalazł mi za pazurki a ja nie odpuszczam łatwo.Wolał się więc przyznać i uniknąć kłopotów.A czy sam przemalował czy takie dostał,niestety nie wiem i wcale mnie to nie interesuje.Jak ktoś trafi na jakiś wynalazek od Cesarza to niech mnie powiadomi,ja go sprawdze odpowiednio :)
PZDR

Powrót