to nie łatwiej zostawić elektronikę , resztę sprzedać i zrobić suba od zera ?amdr napisał:najbardziej mi szkoda, że to nie 7830 bo ma dużo ładniejsze wykończenie, ale jak się sprawdzi to pójdzie nowy front, fornir i skóra![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to nie łatwiej zostawić elektronikę , resztę sprzedać i zrobić suba od zera ?amdr napisał:najbardziej mi szkoda, że to nie 7830 bo ma dużo ładniejsze wykończenie, ale jak się sprawdzi to pójdzie nowy front, fornir i skóra![]()
Jeśli zróżnicowanie basu jest podobne to raczej nadaje się tylko do kina :/amdr napisał:Dzisiaj pobawiłem się VK 7810 porównując go ze starym subwooferem na STX GDN-22-120-4-SS w obudowie ok. 24 litry netto, oczywiście na wzmacniaczu VK.W ruch poszła ścieżka z Transformersów (FLAC) i kilka innych kawałków w MP3 i chwilowo generator sygnału WinISD.
Głośniki grają dość podobnie ze wskazaniem jednak na VK, ma nieco potężniejszy dźwięk.
Gdzie kupiłeś tak tanio?amdr napisał:I tak za 230zł bomba,
Wg mnie do muzyki się nadaje - sam go testuje. Bas jest szybki. Może nie super jakościowy ale za tą kasę....takero napisał:Jeśli zróżnicowanie basu jest podobne to raczej nadaje się tylko do kina :/
allegro.pl- używkarafal20 napisał:Gdzie kupiłeś tak tanio?
25cmMoże ty masz w wersji głośnika 20cm?
18.11 takero napisał:ehh, spokojnie bym go za 240zł z wysyłką kupił![]()
OMG tobie zawsze źle, to w czwartek byś kupił za 160 wysyłką, a za miesiąc wziąłbyś z dopłatą :wink: Mogłem próbować zbijać cenę, przepadło, kupiłem i pomyślę co z nim będzie - sprzedać całość, samo pudło czy zostawić, a może do samochodu pójdzie.22.11 takero napisał:a ja bym go za 200zł z wysyłką kupił![]()
jak dla mnie to mógłbyś go kupić i za 1000zł z odbiorem osobistym ryksząamdr napisał:OMG tobie zawsze źle, to w czwartek byś kupił za 160 wysyłką, a za miesiąc wziąłbyś z dopłatą
260 z wysyłką,amdr napisał:230zł a nie 260
nowe są w wielu dużych miastach za 300-309zł, jak odbierasz osobiście to warto zadzwonić i dogadać się poza allegro - 10-15zł taniej.amdr napisał:nowy 330 wysyłką
230 :!: Piszę 230 to jest 230, kuriera mam za free. Wiem, i tak mogłem się targować, mój błąd, będę musiał z tym żyćtakero napisał:260 z wysyłką,amdr napisał:230zł a nie 260
no to ładnieamdr napisał:kuriera mam za free