• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

volvo 740

Reakcji
0
Witam pytanie odnośnie głośników w drzwi. Seryjnie są tam 13 i pytanie czy z głośników 13 da się wyciągnąć dobry dzwięk czy lepiej pociąć drzwi i wsadzić 16? chodzi mi o zestaw odseparowany natomiast w tylne drzwi po jednym głośniku również ta sama sytuacja i co polecacie? Myślę nad jakimiś głośnikami z firmy jbl np jbl gto509c

Z dobrych 13tek będzie fajne granie, ale jak polecasz jble to już nie masz fajnego grania :)

Czyli myślicie żeby nie bawić się w rozwiercanie na 16? A jak już 13 to jakiej firmy żeby to grało dobrze? Słucham wszystkiego (po za disco polo)

Wszystko jedno jakie wybierzesz
Z obu rozmiarów da sie zrobic dobre granie

I zobacz temat ktory polecił ci Dan bo warto

jestem zielony jeżeli o to chodzi ale wydaje mi się że większy głośnik zagra głośniej a akurat lubię czasami odkręcić na full sprzęt :) chyba że się mylę to mnie poprawcie i co byście polecili za głośniki ?

Polecam Ci FAQ Nazara.

To na początek.

Poznasz tam tajemną wiedzę.

Powrót