• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Włam na forum audiomanii

Komuś chyba trzeba łomot spuścić żeby sie nauczył, że niektórych rzeczy tykać nie można, trza przepędzic łobuzów. :D

Macie jakieś logi? Z IP włamywaczy? Jeśli to są jakieś dzieciaki, to mogły coś po sobie zostawić :) Policja czasami ostro reaguje na tego typu włamania (ostrzej niż np. na zwykłe pobicie, czy zabujstwa) bo potrzebują do statystyk przestępstw komputerowych :) Ścigają tylko gnojków, bo z nikim innym nie mają szans :(

pozdrawiam!

PS na jaki to serwerze stało? Wiecie przez co się włamali itp.? I czy coś pokasowali?

Do kodu strony zostały dodane obce skrypty powodujące przeciążenie serwera - stąd wynikła konieczność chwilowego zawieszenia działalności strony.

Backup strony jest - zostanie umieszczony na serwerze po zakończeniu "poszukiwań".

[ Dodano: 2004-12-21, 16:42 ]
Audiomania znowu działa ;)

Super że już jest! :) Szczególnie artykuły o speaker workshop by Yoshi! :)

tylko to martwi: OpenSSL- 0.9.7a - sprzed dwuch lat prawie :(

Ju zjest i to cieszy.
Niedlugo ukaze sie moj artykul o tandemach.
Szkoda ze malo czasu mam zeby sluzbowo poszperac w poszukiwaniu sprawcow.
Chetnie dla zasady bym sie z nimi "poznal"

no to ladnie... chcia;em wejsc na stronkke forum to mi sie wzielo i dorobilo P@$# uszu. kurcze no jakies dialery. zamiast jakiegos tla mam komunikat WARNING yuo are in danger. gdzie bym nie kliknal na tlo otwiera mi sie jakas stronka, ze moj komputer jest monitorowany. w morde no. :(

no ladnie teraz musze przeinstalowac system tylko gdzie ja zrzuce blisko 120gb muzyki?? nowy dysk dostane dopiero w polowie stycznia:( buuuuuu

A wiecie że nawet nie wiedziałem ze juz działa... zapomniałem sprawdzić
Zresztą bałem sie ze to juz moze być koniec audiomani alenaszczescie jest

Powrót