Szczerze polecam :wink: Byłem tam rok temu zachaczając jak wracałem z Chorwacji i na prawdę dobra sprawa :wink:grzechu napisał:miasto skalne
Adrspach
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szczerze polecam :wink: Byłem tam rok temu zachaczając jak wracałem z Chorwacji i na prawdę dobra sprawa :wink:grzechu napisał:miasto skalne
Adrspach
a to ja również polecam i to bardzo gorąco :mrgreen:dolphin123 napisał:Chorwacji
scut, a jaki to standard?scut napisał:Koło Białego Dunajca 25 zł/osoba
Ale chyba tylko ze wzgledu na ceny, a nie na tłok, bo kto łazi po miescie?melisław napisał:odradzam zakopane... ale w sezonie
Wstajesz godzina 5-6, wychodziszw gory, wracasz godzina 19-21. Idziesz spac, budzisz sie 5-6, idziesz w gory itd... przez tydzien lub dwa. :mrgreen:Pawel S. napisał:ale nadal nie wiem po co sie w gory jezdzi :???:
Żeby motorem w błotku się popluskaćPawel S. napisał:ale nadal nie wiem po co sie w gory jezdzi :???:
Pawel S. napisał:a z krakowa w gory daleko?
Ale i tak 3 godziny drogi zakopianka albo wiecej :sad:lklukasz napisał:100km :wink: