• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wakacje - gdzie sie wybrac?

cudny90, te krzaki na środku jeziora niezbyt interesująco wyglądają. Jest tak od dobrych paru lat. Mieli podnosic poziom wody w jeziorze, ale nie wyszło. Mieli wykarczować te krzaki i DRZEWA z jeziora - póki co nic nie widać. Jak się jedzie od Andrychowa do Żywca, takie jezioro niezbyt ciekawie wygląda... Są takie wspaniałe warunki tam, aby turystyka się rozwinęła, ale najpierw trzeba zainwestować.

Może Czorsztyn, Niedzica , masz tam dwa zamki, piękne Pieniny, zalew Czorsztyńśki, Dunajec i na Słowację można się wybrać bo to tuż przy granicy.

Paweł!-dawaj w świętokrzyskie !Jest tu mnóstwo ciekawych miejsc do obskoczenia i są to jedne z najstarszych gór Europy,a jak Wam się znudzi to zapraszam do mnie-posłuchamy i wypijemy co nie co :grin: .

Panowie z kieleckiego :D spokojnie, bo zaraz Pawła do Sosnowca zaprosicie :) Albo do Katowic :D ( bez obrazy :) )

Ja co roku jeżdżę w Tatry. Mam rezerwację od 22.08 - mogę Ci polecić rewelacyjne miejsce, w które jeżdżę. Koło Białego Dunajca 25 zł/osoba.
Krupówki zawsze zatłoczone, ale kto by tam chodził na krupówki ...
W tym roku Rysy czekają ;-)
mogę Ci dać namiary na ośrodek albo powysyłać zdjęcia z wyjazdu w którym unikam ludzi jak ognia mimo szczytu sezonu

scut napisał:
Koło Białego Dunajca 25 zł/osoba
scut, a jaki to standard?
osobny pokoj z lazienka czy lazienka jedna na kilka pokoi?
no i co tam jest do zwiedzania?

bo praca sie konczy, wakacje rowniez wiec przydaloby sie w koncu gdzies pojechac ;)

Pawel S., jak koledzy wyżej odradzam zakopane... ale w sezonie :)

http://zakopane.webcamera.pl/

Jak widać troszkę ludzi się kręci, ale tłoku nie ma.

O tej porze nie ma też nawet problemu z zarezerwowaniem czegoś z dnia na dzień, trzeba tylko usiąść przy internecie i poszukać oraz podzwonić. Tylko że w samym Zakopcu jest drogo... Niestety taka prawda. I teraz wszystko zależy od tego co chcesz tam robić :)

Jeśli łazić po górach a Zakopane tylko zobaczyć to polecam jakąś miejscowość zaraz obok zakopca. Jeśli łazić po zakopcu to Zakopane.

To tyle co do zakopanego, chociaż sam z siebie to polecił bym Szczawnicę :) (byłem tam nawet 2 tyg temu i właśnie szukałem miejsca 2 dni przed wyjazdem i nie było problemu...) gdyż to moje ulubione miejsce na wypad w góry... Okolica jest świetna, szlaki są bardzo ciekawe... Ale to tylko wtedy jeśli masz zamiar łazić po górach, bo jeśli bardziej po samej miejscowości to jednak Zakopane to Zakopane, chociaż Szczawnica też ma swój urok...

mielibysmy jechac pierwszy raz w gory i siedziec w miescie? bez jaj :lol:
ale nadal nie wiem po co sie w gory jezdzi :???:

Pawel S., a weź przyjeżdżaj do mnie na wioske, wezme Cię do Waldka na browca, dziewczyna obiad nam ugotuje i gitara :D

Za płotem mam las, nawet jakaś górka ze źródełkiem jest, boisko, jakiś mecz, coś teges :D Poco Ci Zakopaaane :D

hehe :mrgreen:

melisław napisał:
odradzam zakopane... ale w sezonie
Ale chyba tylko ze wzgledu na ceny, a nie na tłok, bo kto łazi po miescie?
Pawel S. napisał:
Wstajesz godzina 5-6, wychodziszw gory, wracasz godzina 19-21. Idziesz spac, budzisz sie 5-6, idziesz w gory itd... przez tydzien lub dwa. :mrgreen:

Pawel S. napisał:
Żeby motorem w błotku się popluskać :P

Ale jeszcze raz powtórzę, bardzo nie lubię zakopca, bo kipi komercją. FEEEEEEE

hermes, a z krakowa w gory daleko? bo przypomnialem sobie ze mam kuzynke w krakowie a przeciez to bardzo ladne miasto :D
no i pomyslalem ze mozna 2 za jednym razem zwiedzic ;)

Powrót