• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Warto zagladnac ;)

No ja tego nie widzialem:D
Co to za głośniczki tam siedza:P bo nazwy nei zrozumialem jak ten gosc mowil...

Maxi nie wiem co tam siedzi ale jedno jest pewne, chcialbym miec takie w samochodzie <lol> Tylko nie za blisko glowy, Zeby to X-max mi nie rozlupalo czaszki :D:D

taaa widzialem ten filmik kiedys :D wymiata :D:D:D:D !!!

tylko ja mialem w lepszej jakosci i te jej wlosy znacznie lepiej sie prezentowaly ;)

to już nie wiem ile razy było ;]
chcialbym miec takie w samochodzie
a ja nie ...
czy to nie przesada już?
czy to tak fajnie jak łeb boli ?
no i czy tak to fajnie jest słuchać muzy z dolnym zakresem podbitym o Bóg wie ile dB ?

kicker i mtx w porownaniu do RE Audio to zabawki jezeli chodzi o xmax i extremalne uzytkowanie

wojciech944 są głośniki gdzie 15cm to Xmax ! - mają po 18 cali a samo zawieszenie ma 15cm szerokości...

wisnia ma racje - są tam filmy gdzie 15 calowy głośnik RE podłączony pod 220V gra ponad 10 minut z zegarkiem w ręku ! - potem spaliły się linki przy membranie ;)

takeroa kto mowi ze ja bym tego sluchal na MAX ? chcialbym miec takie w samochodzie tak jak kolega chce miec pomaranczowa pilke NIKE ktora jest w Rzeszowie w QnockOucie na wystawie :]

takeroa kto mowi ze ja bym tego sluchal na MAX ?
kup sobie dziesięć 15' do wozu i dawaj im po 2W ;]
tylko po co marnować wóz na coś czego nie możesz w pełni docenić ?
oprócz zawodów, szpanowania kumplom itp to wogóle taka instalacja nie jest potrzebna ;]
a jak taką zrobisz to pewnie długo nie pojeździsz :D

hehe Wiecie co tak sobie mysle i wymyslilem :] Kto by tu nie napisal postu to zawsze ktos sie o cis czepi :]

Takero - mam sobie samochod w ktorym mam jakies pierdziawki. Jezdze sobie gidzes ( zazwyczaj slucham lightowo) i nachodzi mnie na dowalenie do pieca bo np, leci fajny kawalek taki jak AUdioTrack-10 <-- <lol> i ? i se nie dowale bo mam PIERDZIAWKI a JAK MAM COS MOCNIEJSZEGO TO SE POSLUCHAM CICHO a jak mnie najddzie to GLOSNO.

Nie przezbywam sie z toba ale NIE MAM RACJI ?

Powrót