Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
trzeba bylo precyzyniej topic nazwać...Waszym zdaniem najlepsze głośniki 16,5cm ...
dziwne... jak robiłem suba dwa lata temu to wszyscy jarali się Hertzem ES300, tylko ten głośnik polecali ew. Peerlessa, czyżby wyjątek??umberto napisał:Hertz-em bym sobie głowy nie zawracał,to taka marka lekko lepsza od chinoli
PowerBass ES-6Cv.2 Evolution nóweczke można za 499 wyjąć. linkKubus20 napisał:W przedziale do 500zł szukałbym Powerbassa ES w używce.
dla diy 2 lata to jak 2 dekady conajmniejraster napisał:dwa lata temu
Magik prosze wytlumacz Umberto ze sie myli... Akurat Helixy wedlug wielu pobijaja wiekszosc glosnikow do kwoty 500zl... czemu juz nikt nie wspomina o rainbow slx 256 deluxe ?? przecierz to naprawde bardzo dobry zestaw sam go slyszalem ale nie pamietam pod jakim wzmakiem i napewno ja bym go kupil gdybym mial 500zl na wydanie... ale mam Helixy a w przyszlym roku wymienie na Morele albo Focale w granicach 800-1000zlumberto napisał:Helixy i takie tam,niskobudżetówka bez rewelacji,gra bo ma grać i tyle. :lol:
to nie dlatego żę Umberto coś tam powiedział (chyba przeceniasz Jego opiniotwórczość ;] ) tylko dla tego że są inne czasy już, wtedy królował alpierd lw800 i szczytem marzeń było 2way na arn150 i jakimś tam wysokim z tonsili czy tesli.raster napisał:a teraz ktoś krzyknął że to firma troche tylko lepsza od chińszczyzny i mit już upadł?
Jeśli ktoś słucha w wozie czarnych rytmów to głośnik jest ok, ale w bardziej ambitnej muzie się już nie sprawdza...raster napisał:pare osób zbudowało suba na tym przetworniku i mocno zachwalali dlatego pytam czy ten głośnik to wyjątek czy może firma od tamtego czasu zeszła na psy??
tzn. co? zmieniliśmy półkę na wyższą? i co, nagle nikt już nie weźmie ES300 pod uwagę bo teraz jesteśmy krok dalej i głośnik za 400-500zł jak dla nas nie może grać już dobrze, irytuje brzmieniem? "teraz są inne czasy" i nie wypada/nie przystoi patrzeć na tą półkę? ewoluowaliśmy i mamy wyższe wymagania... Ciekaw jestem ile osób ma w swoim subie przetwornik z wyższej półki, ile osób ma w aucie DLS'y r6a... a wielu je poleca, chyba próbujemy aspirować do półek które nie są w zasięgu większości z nastakero napisał:Teraz poszliśmy do przodu