Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
faktycznie, bardzo skromnie :lol:mIKI napisał:silniczek... skromnie: R6 3.2 220kmhehe
:lol: chyba niemasz pojecia jaka technologia diesla siedzi w tych mercach :lol:ŁukaszN napisał:Zastanawiałeś sie nad jakimś TD?? Zawsze to większe możliwosci tuningowe, no ale za cene klekotu
mierzone czy z katalogu ?mIKI napisał:7,8s do 100
imho to raczej 3 płeć, mIKI, to jakies nowe zboczenie jestmIKI napisał:ps. Takero nie obrazaj mojej baby Benz takimi zwrotami jak pudloheheh pamietaj ze to kobieta;d
jakby to moc najważniejsza była ;PPawel S. napisał:w W124 3,0TD ma przerazajace 143km!!
i dlatego większość egzemplarzy z allegro ma niewiele mniej :lol:Pawel S. napisał:ale za to jakikolwiek remoncik robisz przy "zaledwie" 700tys km![]()
takero napisał:mierzone czy z katalogu ?
takero napisał:imho to raczej 3 płeć, mIKI, to jakies nowe zboczenie jest
takero napisał:jakby to moc najważniejsza była ;P
Chwal się ile masz niutków ;P
Czepiasz sietakero napisał:i dlatego większość egzemplarzy z allegro ma niewiele mniej
Oj nie wiem, nie wiem, podyskutował bymdulin7 napisał:Co z tego ze td ma niuktow jak w ciezarowce skoro i tak dostaje od benzyny po dupie w kazdym aspekcie poza spalaniem i elastycznoscia na najwyzszym biegu
Oczywiscie pomijając fakt, ze licznik już dawno zatoczył koło ;ptakero napisał:Pawel S. napisał/a
ale za to jakikolwiek remoncik robisz przy zaledwie 700tys km
i dlatego większość egzemplarzy z allegro ma niewiele mniej :lol:
jeździłes jakimś dieslem w ogóle ? ;]dulin7 napisał:Co z tego ze td ma niuktow jak w ciezarowce skoro i tak dostaje od benzyny po dupie w kazdym aspekcie poza spalaniem i elastycznoscia na najwyzszym biegu
dulin7 napisał:Co z tego ze td ma niuktow jak w ciezarowce skoro i tak dostaje od benzyny po dupie w kazdym aspekcie poza spalaniem i elastycznoscia na najwyzszym biegu :razz:
Pozdrawiam!!!