No własnie, vett'a z lat '70 to taka popierdułka :razz:
Dla mnie GTO to ikona MC :thumbup:
Dla mnie GTO to ikona MC :thumbup:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Taa tylko amerykancy wtedy mieli tarcze a mercedes zastosował bebny;D
Nadal są. W nowej Vette nadal jest silnik OHV(wałek rozrządu w kadłubie). Gdzie europa odeszła od tego na dobre w latach 90(w autach klas wyższych już w 80 latach)Oczywiscie zgadzam sie, ze stare auta amerykanskie byly bardzo proste i technicznie malo zaawansowane szczegolnie w porownaniu do niemieckiej motoryzacji. Czy nam sie to podoba czy nie niemcy brylowali w technice i dalej sa na topie. Chcialem tylko podkreslic, ze mimo prostoty aut amerykanskich sprawdzaly sie one na torach, oczywiscie po uprzednim dostosowaniu samochodu do specyfikacji sportowej ( na owe lata ).
Wyjasnij mi prosze dlaczego tak jest.W starych mercedesach można spotkać się z brakiem uszczelki pod głowicą. Taka dokładność wykonania elementów była
Wyjasnij mi prosze dlaczego tak jest.
od zawsze S-klada byla wyznacznikiem tego co bedzie w kazdym samochodzie dekade pozniej...Zobaczcie sobie jakie mercedes mał wyposażenie pierwsza poduszka powietrzna lata 70,elektryczne rolety szyby czy pompowane fotele i to wszystko w latach 80 audi czy bmw nie widziało co to luksus i było daleko za mercedesem.
Sportowe chyba nie, skórzane też raczej rzadko, ale za to wygodne jak "sto pięćdziesiąt" np. w Scorpio MKI | ![]() |
Zdecydowanie bardziej wole A310