Szczerze, to na ilość kilometrów jaką przejeżdzam to jak się przesiadłem z benzyny na diesla to już mniej wkurzał większy hałas. Ogólnie przyjmuję zasadę im bardziej cichy silnik tym lepiej
lepiej radia posłuchać panowie 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ogólnie przyjmuję zasadę im bardziej cichy silnik tym lepiej lepiej radia posłuchać panowie
Jasne ze wszystko jest kwestia gustu, ale naprawde nie rozumiem jak komuś moze sie podobać dźwięk rzędowego silnika czterocylindrowego...
Jasne ze wszystko jest kwestia gustu, ale naprawde nie rozumiem jak komuś moze sie podobać dźwięk rzędowego silnika czterocylindrowego...
Kto ma pierwszeństwo przy zmianie pasa ruchu ?
Kto ma pierwszeństwo przy wyjeżdżaniu z bramy ?
No i po której stronie trzeba jeździć lol
Ty naprawdę dalej męczysz temat...
Pamiętaj tylko że ostatnio jak jeden taki przyszedł z misją to go na koniec ukrzyżowali![]()
Fakt!
Tego nie wziąłem pod uwagę ...
W takim razie pozostanę przy oklepywaniu![]()
Idź lepiej do lekarza.Mam misję edukowania.
Żeby te 50 osiągnąć po 3 sekundach![]()
Powiedzcie mi, po kij wam samochody 250KM i wiecej skoro w mieście sie i tak 50 jeździ?