Nie... ty cos pierwszy raz zrozumiałes lolTo pierwszy raz zrozumiałeś przepis z kodeksu drogowego? Lol
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie... ty cos pierwszy raz zrozumiałes lolTo pierwszy raz zrozumiałeś przepis z kodeksu drogowego? Lol
Można to zrobić tylko z głową, mi po zrobieniu pełnego wydechu czyli kolektor aż po końcowy przybyło, ale na takim jak je zdjęcia miałem mniej jak seria miała po wyjechaniu z fabryki, różnica na hamowni jakieś 10 mniej do serii a po dobrym zrobieniu +15 do serii
Pytania retorycznego też nie rozpoznałeś ?Nie... ty cos pierwszy raz zrozumiałes lol
Honda CRX - model na Amerykę ?
Parę lat temu taka Hondą przy mojej ulicy rozbili się chwaccy młodzieńcy wracający z dyskoteki. Na prostym odcinku drogi. Najpierw przywalili w topole potem w słup po drugiej stronie ulicy. Dwóch gości skończyło na drzewie, a dziewczyna przeleciała przez bramę do ogródka. Przeżył tylko sprawca.
Ciekawe czy miał tłumik przelotowy.
U mnie też jest pełen wydech - czytasz wybiórczo? to może z tym kodeksem masz tak samo?
Co do zawieszenia - całość od a do z w poliuretanie, zawieszenie gwintowane nowe też jest. Opony też nie są 10 letnie. Blacharka też jest zrobiona w wakacje od a do z z malowaniem całej budy. Do czegoś jeszcze chcesz się przyczepić "zanim wydech"?
EDIT, a właśnie kolekor 4-2-1 zamiast 4-1 poprawi moment obrotowy w dolnych obrotach.
Ahh.. I co z tych koni jak cala moc idzie tylko na przednie kola. Nie da sie driftowac, kręcić bączków, palic gumy, jednym słowem nuda![]()
Chyba ci się numerki pomyliły. Ceny w sumie też.alfe 159 to za 10-max 12kpln się kupuję.
159 z holdenowskim 3.2 zazwyczaj są 4x4, ale auto ciężkie więc i tak szaleństwa nie będzie.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Chyba ci się numerki pomyliły. Ceny w sumie też.