Glupiej e21 z rok juz nien widzialem.
To też jest zasługa, że wiele starych BMW dostało się w ręce: "młodych, gniewnych" i zostały zarżnięte. Szkoda, że niektóre modele kończą żywot w taki sposób.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Glupiej e21 z rok juz nien widzialem.
To też jest zasługa, że wiele starych BMW dostało się w ręce: "młodych, gniewnych" i zostały zarżnięte. Szkoda, że niektóre modele kończą żywot w taki sposób.
no widzisz, a ja pol dziecinstwa nimi przejezdzilem! ![]() mam do nich wielki sentyment ![]() ale to nie temat do takich rozmow! jeszcze jeden post i przenosimy do motoryzacyjnego... | ![]() |
No to siup bo nie mogę się powstrzymać od napisania ![]() Mam ogromny szacunek do TECHNOLOGI BMW, ale same samochody to nie mój styl... Jedyne chyba BMW, które mi się podoba to 850 (później Ruskie kupili tą technologie i zrobili cudną Wołgę V12 :thumbsup ![]() ![]() A co do syrenki to marzenie chyba każdego zmotoryzowanego polaka aby dziś produkowali takie: ![]() http://www.mmtrojmiasto.pl/artykul/...ji,2813270,artgal,13264376,t,id,tm,zid.ht ml | ![]() |
Czemu nie wypał ? Ja słyszałem same pozytywy... np. na autostradzie jadąc koło 100/h nikt pewnie nie uwierzy, że ten silnik spalał jeśli dobrze pamiętam coś koło 7litrów ![]() | ![]() |
Czemu nie wypał ?
Ja słyszałem same pozytywy... np. na autostradzie jadąc koło 100/h nikt pewnie nie uwierzy, że ten silnik spalał jeśli dobrze pamiętam coś koło 7litrów
o syrenie tak. o TEJ nie do koncaHmm, Wy tak na poważnie o tej Syrence?
Tam nie chodziło o moc...Slaba moc
A ko powiedział że 12?a co dopiero ciezsze auto z 12 cylindrowym silnikiem.
Tam nie chodziło o moc...
BMW850i ~400KM przy 5,5tyś obr.
F50 100 koni więcej, ale przy 8,5tyś obr.
Diablo 500KM przy 7tyś obr.
A ko powiedział że 12? Na stałej trasie jadąc stalą prędkością rzekomo pracowało tylko 6
A w 7-8 litrów w takich warunkach jazdy przy wadzę 1,8T jeszcze jestem w stanie uwierzyć.
Kup sobie to autko i przekonaj się i potrafi spalić. Jak nie masz siana to porozmawiaj z ludźmi którzy jeździli tym samochodem...
Tak zastanawiałem się właśnie czy dobrze napisałem... Czyli nie na 6 a nawet tylko na 4 chodzi ten silnik?Na 4 garach majmniej wyszlo mi 9. Przy 110km/h
Oczywiście że jako ciekawostkę (jak już mówimy o BMW) to skojarzyłem.Poza tym nie rozumiem sensu tej rozmowy
Tzn.? Dokładnie co masz na myśli ?Raczej wsadz te tresci miedzy bajki
Ja 2litrowym V6 24V Jestem w stanie zejść do 7l/100.
Zasada taka: im większy silnik tym mniej pali... (chyba wiadomo o co chodzi) Więc wierze że da się zejść poniżej 10l/100 w w/w BMW.
Tzn.? Dokładnie co masz na myśli ?