Yoshi_80, kiedyś cię przewiozę seicento mojej mamy na A4, zamknę budzik to narobisz w portki 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Śmierć w oczachBudzik napisał:Yoshi_80, kiedyś cię przewiozę seicento mojej mamy na A4, zamknę budzik to narobisz w portki![]()
Ile tam wsadziłeś , bo jak już się tka wozisz na forum tym najszybszym to rozumiem że >1,4 ?Budzik napisał:Najszybsze seicento w Polsce wciąż aktywne![]()
Jeżeli propagujesz "żyć szybko umierać młodo" to ... to smutne ;]Budzik napisał:takero, nie kupuje auta po to żeby cieszyć się ilością poduszek, które ułożą mnie po wypadku do snu szpitalnego.
Brr. Nie bierz tego bo będziesz miał wydatki. Zadnego mercedesa, tym bardziej DIESLA.takero napisał:No chyba że vito 320cdi![]()
chyba ktos ma zle doswiadczenia z nowymi mercami :lol:pegelmesser napisał:Zadnego mercedesa, tym bardziej DIESLA.
A ja nigdy nie zagazowałbym auta, bo silnik był projektowany pod benzynę, a nie LPG.pegelmesser napisał:Nigdy bym nie kupil diesla, lepiej 2.0 benzyne, wpakowac gaz i jada...
No patrz, a ja nie jestem ani żydem, ani się opinii nie naczytałem, a samochody zagazowane miałem dwa ...pegelmesser napisał:A co do gazu to nie jest to zadne paliwo dla biedoty i dresow, sa produkowane fabrycznie auta zasilane LPG (np. Škoda). Gazu boja sie tylko żydzi albo ci co sie naczytali złych opini w internecie.
jak dobrze wiadomo ostanie prawdziwe mercedesy to W124Jakbys zgadł. Stare (5-10 letnie) niewiele lepsze...
osobiscie bardzo lubie diesle... te nowe sa bardzo fajne bo elastyczne, mocne, dosc ciche, ekonomiczne... i zaczynaja sie psuc juz od ok 100tys km :???:Wogole nowe diesle śa do dupy.
jest kilka udokumentowanych silnikow ktore zle pracuja na gazie - tzn psuja sie od niegopegelmesser napisał:A co do gazu to nie jest to zadne paliwo dla biedoty i dresow, sa produkowane fabrycznie auta zasilane LPG (np. Škoda). Gazu boja sie tylko żydzi albo ci co sie naczytali złych opini w internecie.
stare merce mialy WSZYSTKIE solidne silnikicursor napisał:A co do starych diesli mercedesa to pokaż mi benzynę, która robi mln km bez remontu
No to potwierdź.pegelmesser napisał:Ludzie maja na gazie przejechane po 200tys i silnik w lepszym stanie (potwierdzone badnaimi, pomiarami itp) niz inny jezdzacy na benzynie.
Jest to czymś więcej niż octavią 1,6 z lpg ?pegelmesser napisał:http://www.google.pl/sear...via+lpg&spell=1
Ludzie chcą większej mocy i większej elastyczności z diesli to mają ;]Pawel S. napisał:szkoda ze tak rozwija sie motoryzacja![]()
Zależy, jedne 100kkm, inne 200kkm, cóż - takie życie. Nic wiecznie działać nie może ,szczególnie że ma mieć coraz bardziej wyśrubowane parametry.Pawel S. napisał:i zaczynaja sie psuc juz od ok 100tys km :???:
Ale dopiero powyzej 3000 obrotow kiedy turbina sie zalaczy hehe czyli wtedy kiedy kopa juz nie potrzeba.takero napisał:Ludzie chcą większej mocy i większej elastyczności z diesli to mają ;]
takero napisał:No i fakt że w coraz większej liczbie garaży jest zakaz wjazdu pojazdom zasilanym LPG co dla niektórych też ma znaczenie .
Kolejny mit "internetowy"takero napisał:Do tego co rok trzeba pojechać do gazownika i wymienić świece i kable WN.
A to akurat w kazdym fordzie....lklukasz napisał:Najczęściej z elektryką.