Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dalej idąc, jeśli ktoś lubi te klekoczące deasle, to musi akceptować również turbodziurę (bo w segmencie aut, które w 90% kupijemy, to jeszcze każdy ją ma), wyższe koszty napraw i inne minusy
Kto z Was ma LPG? Bo ja lada miesiąc będę zakładał.
Problem turbodziury przy nowocześniejszych dieslach (czyli takich które maja z 10lat lub mniej, pomijamy stare klekoty TD jak mój, który dmucha dobrze dopiero przy 2,2tys) jest praktyczne dla mnie nieistniejacy.
Doceniam te wozidełko, ale jednak wolę wsiąść do swojej Civic, wrzucić II i co prawda czekać do 3,6 .. później 4,3 .. a później 7,2 i III
Użytkownik z prawie 10-letmin stażem (głównie II, trochę IV generacji). Czekam na pytania
Taak, golf g60 będzie szybszy od Williamsa, nie wiele, ale szybszy.A ja wole Clio sport 2.0. Wciaga Civica nosem, przyspiesza z kazdych obrotow i pali prawie tyle samo![]()
Do kazdej poza Type R
Wówczas porównanie traci sens.. chociaż pewnie jakiś garażowy tuning CRXa dałby radę Clio, albo inne 1,6 z turbiną
Ooooo mądrego to i dobrze posłuchaćJak lac bajure to w dobra V6, a nie jakies pitu pitu
Ale za to w zimie możesz oglądać we wstecznym lusterku wszystkich ślizgających się ludzi przy starcie na skrzyżowaniach