Yoshi_80
Pan Paweł
Wiecie kiedy jest obciach? Nie wtedy gdy masz LPG w wypasionej furze ale wtedy gdy do takiej fury na stacji wlewasz beny za 3 dyszki ..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale IMO szkoda życia na eco driving
w mieście - but w podłogę, I, II, rozpędzam się do 50-70 (w zależności ile gdzie mogę),
Twoja sprawa co tam sobie za to kupiłeś, ale nie wszyscy mają taki przelicznik.Smutno mi kiedy czytam opowieści jaki to gaz jest straszny, zły i nie dobry.
Czyli, że na LPG silnik brzmi inaczej niż na benzynie?Auto można czuć nie tylko przez pryzmat portfela, ale też dźwięk (...)
Alchemiq, jeździłeś kiedyś samochodem z LPG? Jakie masz doświadczenia z tym paliwem?Piszesz o oszczędzaniu (a zawsze, jak mówi się o oszczędzaniu to pozbywa się satysfakcji) - dlatego przepłacam przy tankowaniu, bo wolę satysfakcję niż oszczędzanie.
btw.: W dwa dni zamykam 3 fiuty na GPW i mam taki felunek, na jaki ty oszczędzasz pół roku.
Szukaj Accorda, bardzo dobre auta i cięzko je zajchac oczywiscie najlepiej 2,0 benzynę, avensis to troche auto dla dziadków![]()
Jak będziesz targał z belgii to może e46? volvo s60 też fajna furka poza promieniem skrętu :/
Twoja sprawa co tam sobie za to kupiłeś, ale nie wszyscy mają taki przelicznik.
Auto można czuć nie tylko przez pryzmat portfela, ale też dźwięk, moc, przyspieszenie..
Może Ciebie rajcuje paragon, ale innych satysfakcja z zapięcia deski i spalenie tylko litra więcej.
btw.: W dwa dni zamykam 3 fiuty na GPW i mam taki felunek, na jaki ty oszczędzasz pół roku.
Tak sie zastanawiam bo piszecie tu o eco drivingu, a z mojego doświadczenia wynika ze jeżdżąc dynamicznie (nie jak wariat) czyli krecąc tak do 3,5tys obr, przy wyprzedzaniu gaz w podłogę i bez limitu obrotów no i z hamowaniem silnikiem bo taki mam zwyczaj, samochód pali mi 0,5 do max 1l więcej jak przy dziadkowej jeździe. Więc po co sie bawić w eco driving?! Myślę że w większość aut zachowuje sie podobnie bo to nie tylko moje spostrzeżenie i znajomi również zgadzają się z moimi obserwacjami.