Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Biedronkowo od poniedziałku:
Myślicie że warto któryś olej? bo muszę wymienić, miałem lać Valvoline 10w40 max life do Vectry, teraz jest oryginał GM czyli Mobil robiony dla opla i też kosztuje 65zł.
Filtry oleju? Filtron, Mann, Bosch, Oryginał GM? Który wziąć?Osobiście odrzucam filtrona...
U mnie to różnica 15zł niż w sklepach na oleju... I ta pompka - przydała się komuś w trakcie wypadów? Czy to zbędny bajer w aucie?
lej valvoline jedyny sluszny olej lalem do mojej mazdy (castrola 10w40) i zawsze go ubywalo przy valvoline nie bierze ani kropli
W mojej Merivie wszystkie filtry są Mann'a. Takie wsadził GM w fabryce.
Ja już czekam na ten olej z tydzień
Pompka zbędna
Napewno moze przyda sie gasnica
na olej z biedry
zawsze sprawdzamTylko sprawdź czy etykieta się z tyłu odkleja, czy to czasem nie podróba![]()
a co by było jak byscie nie mieli?Gaśnice, no też mieliśmy podczas jechania na imprezę pożar w samochodzie - pod maską się auto zapaliło, kolega od razu zatrzymał się na środku, z bagażnika wziął dwie gaśnice, gasili na 2 - jak się otwarło maskę, to buchnął ogień, bo dostało powietrza, a mimo iż dwie to się nie ugasiło... na szczęście samo zgasło, ale maska spalona, wszystkie plastiki pod maską spalone... instalacja też. Ale maskę kupił, instalację mu położyłem i jeździł dalej
a co by było jak byscie nie mieli?
---------- Post dodany o 21:04 ---------- Poprzedni post o 21:01 ----------
pewnie instalacje CA ty mu polozyles
Auto piekne, ale osobiscie zdecydowalbym sie bardziej na 964Skoro jesteśmy przy old timerach, Porsche 356 do sprzedania, rok produkcji 1957, DPF - brak, dwumas - brak, duch motoryzacji - aż nadto
http://otomoto.pl/porsche-356-mozliw...C28911870.html