Stretch'em jakimsCzym to BMW jest obciągnięte ?

Pytanie tylko czy po jakims czasie nie zaczna sie faldy robic

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Stretch'em jakimsCzym to BMW jest obciągnięte ?
Ale to juz wlasna konstrukcja? Juz chyba nie wspolpracuja z lotusem?
Swego czasu największy syf na rynku. Ponoć pracownicy byli wstanie poznać czy tarcza nadaje się do wyjścia z fabryki czy wraca na przetop. Lata do tyłu zwroty do fabryki wracały tirami. Aktualnie podobnie jest z wieloma innymi tarczami także.ps. mikoda robi tarcze mi dla brembo
wiedzialem ze to bylo dawno (pierwsze dobrze jezdzace amerykance) ale nie wiedzialem ze az od C4To juz dawna historia. Wspolpraca z Lotusem dotyczyla Corvette C4 ( lata80-90)
w koszalinie tez odlewali dla brembops. mikoda robi tarcze mi dla brembo
wiedzialem ze to bylo dawno (pierwsze dobrze jezdzace amerykance) ale nie wiedzialem ze az od C4
oj widac braki w wiedzy :/
Swego czasu największy syf na rynku. Ponoć pracownicy byli wstanie poznać czy tarcza nadaje się do wyjścia z fabryki czy wraca na przetop. Lata do tyłu zwroty do fabryki wracały tirami. Aktualnie podobnie jest z wieloma innymi tarczami także.
Nowe tarcze które kumple montują do BMW zaraz po montażu nie mieszczą się w dopuszczalnych granicach bicia
W sumie to nalezaloby oddzielic amerykanskie auta uzytkowe i startujace w sporcie. W tamtych czasach wlasciwie nie bylo potrzeby budowy wypasionych fur sportowych dla przecietnego fatboya. Ameryka to zupelnie inny swiat, auto mialo byc mocne i fajnie wygladac, no i byc wygodne. Drogi dlugie i szerokie, kto tam myslal o zakretach.
Natomiast wyczynowe wersje startujace w wyscigach to juz nie przelewki, bez problemu nawiazywaly walke z reszta swiata.
W takim razie, która marka jest godna polecenia ? Moja Astra 4 ma 30 tkm przebiegu i już drugie tarcze dostały bicia (po przebiegu ok 12-18 tkm). Pierwsze wymienili na gwarancji, te też będę reklamował ale kiedyś gwarancja się skończy i pewnie będę musiał sam zainwestować w coś porządnego.
30 tkm
co to za jednostka?po przebiegu ok 12-18 tkm
co to za jednostka?
Na początek to powinni przy reklamacji wykonać pomiar bicia piasty. W nowszych samochodach piasta jest często aluminiowa, dla zmniejszenia wagi. Problem w tym, że przy zmianie kół często piasta jest przeciągnięta, przez dokręcanie śrub za dużą siłą pneumatem.Moja Astra 4 ma 30 tkm przebiegu i już drugie tarcze dostały bicia (po przebiegu ok 12-18 tkm)
No, prawiePrzedni zawias "prawie" jak w maluchu![]()
kupil stilo 1,6
nie wiem jakie bo tym razem nie chcialo mi sie z nim jechac
ale te stilo maja paskudne wnetrza :???: takie tandetne jakby to byla kanapa z marketu a nie samochod :/