• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jaka może być radość z jazdy przednionapedowka z duża mocą? Przecież to jest męczarnia! Mnie po 2k km trasie 200konnym volvo bolały ręce! Jak duża moc to tylko rwd!:)

Nie miałem okazji jeździć niczym mocniejszym z RWD jedynie E39 3,0TDI i nie wiem jak to jest, natomiast spokojnie dawałem radę 200konną ośką, mimo wszystko to nie była taka przyjemność jak przy 4napędówce. Jednak mocna oska trochę wynosi. Wyznacznikiem dla mnie zawsze było STI.

Ja też tego nie rozumię, jeżdżę może nie tak mocnymi ale 140-160km ośkami. kilka razy w roku trasy około 2000km i mnie nic nie boli. Może poprostu to auto było zepsute? :)

Moje 163km tez tak robi, nawet jak dsa jest włączone. Przy konkretnym bucie kola buksuja, a nie sprawdziłem czy pujdzie prosto czy skręci.

ale jaja 66000zł za 17 letni wóz :D a może tam jest pomyłka 6,600 to rozumiem.

zobacz graty jakie w nim siedza.... 2jz od supry, najlepszy silnik w historii motoryzacji. byly robione ponoc do 2k KM. w polsce 1250KM. chociaz nie wzialbym BMW z 2JZ juz lepiej oryginalna supre;) sam mam taki plan ;) za taka kase jest do sprzedania piekna idealna 500KM http://www.autotrader.co.uk/classif...yota/model/supra/page/2/radius/1500?logcode=p

i to na pojedynczym turbo ;) piekny egzemplarz do dalszych modow

Wystarczy doczytać opis i policzyć koszta budowy.

A za 6.600 zł to można kupić... Golfa 4 z silnikiem SDI.

To zobaczymy czy uda sie go sprzedac, kiedy i w jakiej cenie :)
To tak jak byś zrobił kolumny na SS podobne do sonusow i wystawił je w cenie sonusow
Rynek zweryfikuje

Cena troche wygórowana ale z drugiej strony ciężko o tak mocne auto w tej cenie. Szkoda, że ten silnik siedzi w tej budzie, jak nie miał kasy na suprę mógł go zapakować do is200, a jak chciał tą budę to przecież bmw też ma parę dobrych silników, jakoś mi takie połączenie nie pasuje.

Poprawka, jedna osoba zaczyna - i to jeszcze nikt nie ma ochoty odpowiadać na tą zaczepkę.

Akurat 2JZ to jeden z najczęściej używanych silników do modyfikacji, coś w tym jednak jest.

Powrót