• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja na przykład wiem. dobry przykład jest na wózkach widłowych. raz na jakiś czas trafi sie tak butla, taka że nie przejedzie połowy tego co normalnie, filtr do wymiany, a w butli grają kamyczki i inne piaski. To samo może sie stać ze zbiornikami gazu w aucie...

Wiem. Mam akurat filtr Prinsa z gniazdem na czujnik Boscha i nie bardzo mi się chce przerabiać węże. Może jak się zrobi cieplej.

Kto wie - w poprzedniej generacji Mazdy 6, silniki diesla o pojemności 2 litry to były silniki Forda czy autorskie Mazdy ?

Znajomemu padł po przebiegu 90tkm (samochód ma od nowości) i zastanawia się czy reanimować czy sprzedać jak stoi ze stosownym upustem.

Trochę miejska eksploatacja mu w tym pomogła, zapychający się DPF itp. Bez sensu dobór samochodu do charakteru pokonywanych tras, no ale mleko się wzięło i rozlało.

Trochę miejska eksploatacja mu w tym pomogła, zapychający się DPF itp. Bez sensu dobór samochodu do charakteru pokonywanych tras, no ale mleko się wzięło i rozlało.
No i co z tego?
Dobry dizel przy 90tys to nie zdążył sie jeszcze dobrze dotrzeć
Miał jakaś wadę albo gosc go zle exploatowal i tyle

Powrót