+1,Mundek mk3
Jak może być takie duże to fajne autko, tylko też nie wszystkie diesle są godne polecenia
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
+1,Mundek mk3
Focus MK2, HB5, hatchback - mam, bardzo fajne auto. Niestety diesel, 115km i pali 6,3l/100km nawet jak będziesz się starać jeździć "EKO".
To teraz wiem dlaczego opinie o mercedesie tak padły, a na poważnie mam w pracy i używam na co dzień auto z 1,5dci, szału bez a jak bym miał wybrać coś z reno i mocniejsze to tylko benzyna, znam przypadek gdzie np. scenic 1 z silnikiem 1,6 zrobił ponad 400 kkm bez większych awarii, kolega na meganem zrobił do sprzedaży 290kkm praktycznie bez awarii, brat miał dwie 19 i dwie Laguny 1 w benzynie praktycznie bez awaryjne. Szef kupił nowego Trafica 1,9dci pękła głowica, w lagunach co około 100kkm padały turbiny?!
Tak wiem to niczego nie potwierdza ale niesmak zostaje.
a gdzie można TANIA dwójkę kupic?A może octavia combi
Tanio, pojemnie, koszta utrzymania raczej niskie i w miarę trwała.
u turasa za odra, prawdziwa okazja, tylko 160 tys przejechane.a gdzie można TANIA dwójkę kupic?
Kupiłem w polskim salonie, win sprawdzałem w solonie za granicą i miała 54kkm.u turasa za odra, prawdziwa okazja, tylko 160 tys przejechane.
Ja mam 115km (teoretycznie)1,8l tdci. Masę ma powalającą. O chipie też myślę
u siebie mam jeszcze klime po FL, radio po FL, zegary po FL
![]()
czyli jak kazdau turasa za odra, prawdziwa okazja, tylko 160 tys przejechane.
czyli jak kazda![]()
No powiem ci że na dwoje babka wróżyła. Ja kupiłem najpierw viki poleasingowe od leasingodawcy. Wiem ile ma przebiegu. Wiem że nie było dziwnych przeróbek itp. Ma to swoje plusy. I wiem że przy 240kkm już conieco trzeba wymienićNo to akurat dla mnie minus, ze Polska
No to akurat dla mnie minus, ze Polska