• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
SRT Hellcat ma bardzo fajny silnik, do tego doładowany świetnym kompresorem. Chętnie bym przygarnął :)

Wracając do cen, no cóż...

Znów jakiś debil w BMW i jak ta marka ma się inaczej kojarzyć😡, dziś ja byłem na drodze z pierwszeństwem i pewnie byłaby moja wina bo nie zachowałem ostrożności skoro siedze w BMW...

Panowie, czy ktoś w ostatnim czasie kupował kamerkę samochodową/rejestrator?
Potrzebuję czegoś niedrogiego w okolicach stówki.
Największym zainteresowaniem cieszy się na allegro OVERMAX 2.3 FULL HD
http://allegro.pl/kamera-samochodowa-rejestrator-overmax-2-3-full-hd-i5034285356.html

Zdaję sobie sprawę, że w tej kwocie może być problem z odczytaniem tablic rejestracyjnych, ale nie do tego będzie służyła kamerka.

Też mam coś w podobnej kwocie, po prostu dostałem to założyłem, szału nie ma, coś tam widać, później to już chyba dopiero Sj4000 żeby coś wyłapać z jazdy z tego co mi kolega pokazywał

Szukam małej pomocy. Zamierzam niedługo kupić jakiś rodzinny środek komunikacji :) coś po roczniku 2006.

No i jest. Wybór padł na astre kombi 1.3 CDTI. Ma wszystko co mi potrzeba. Tania, cicha, duza z tylu. Niedlugo trzeba sie bedzie wziac za audio bo to co tam plumpie jest nie do zaakceptowania :)

Nie kupilem go zeby bic rekordy predkosci :) tylko zeby skrocic godzinny dojazd rowerem do pracy na 15 minut / plus dowozenie dzieciakow do i z przedszkola.

Ps .Tania to pojecie wzgledne. W polsce mialbym dwie takie.

Ostatnia edycja:
Uważaj na turbo i olej, jak łańcuch nie rzęzi to przy normalnej eksploatacji powinien trochę posłużyć.

Na razie wydaje mi się, że wszystko jest ok. Wczoraj miał przegląd ( następny za 2 lata), wymieniona chłodnica, dzisiaj naprawiony drobny wyciek. Udało mi się dodatkowo załatwić koła ( niestety też na letnich oponach, ale jak dają :)).
Nie mam zamiaru go katować ale jak przyjadę do Polski to od razu rezerwuję czas u kumpla aby wszystko co trzeba sprawdził i wymienił. Gwarancja jeszcze 2 miesiące na mechanikę i silnik.
Oczywiście, ze mogłem wziąć z silnikiem 1,9 albo vectre, ale po co mam dopłacać ok 1,5tys zł podatku rocznie/ wolę to wydać na jakieś lepsze audio :biggrin:

Ostatnia edycja:
Panowie, czy ktoś w ostatnim czasie kupował kamerkę samochodową/rejestrator?
Potrzebuję czegoś niedrogiego w okolicach stówki.
Największym zainteresowaniem cieszy się na allegro OVERMAX 2.3 FULL HD
http://allegro.pl/kamera-samochodowa-rejestrator-overmax-2-3-full-hd-i5034285356.html

Zdaję sobie sprawę, że w tej kwocie może być problem z odczytaniem tablic rejestracyjnych, ale nie do tego będzie służyła kamerka.

Kup G1WH z Alixpresa... wyjdzie 160-180zł a kamerka rewelacyjna lub z allegro za 230-240. Naprawdę warto dołożyć... .

Czy ktoś testował może transmitery fm? Nie chcę wymieniać radia ( przez komputer pokładowy) a jakoś chce podłączyć smartfona. Czy jakość dzwięku z takiego czegoś jest w miarę dobra, czy lepiej rozkręcić radio i podpiąć się pod cd?

Czy ktoś testował może transmitery fm? Nie chcę wymieniać radia ( przez komputer pokładowy) a jakoś chce podłączyć smartfona. Czy jakość dzwięku z takiego czegoś jest w miarę dobra, czy lepiej rozkręcić radio i podpiąć się pod cd?

A czekaj, koniec końców kupiłeś Astrę III czy IV ?

Jeżeli III, jaki masz model radia ? CD30 MP3 ?

Powrót